Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc

nattaa
28.07.2005, 15:33
Kilka tygodni temu normalnie, bez problemów zainstalowałam TS2. Natomiast po formacie dysku chciałam zainstalować grę ponownie, ale podczas instalacji, pojawiał się błąd, że nie można skopiować pliku : TSDATA\RES\Sims3D\Sims08.package. Wczesniej pozyczalam gre koledze, i czy to moze miec zwiezek z tym, ze plyta byc moze zostala w jakis posob uszkodzona ? ;( Co robic? Bardzo prosze o pomoc!

Macio
28.07.2005, 18:04
A dlatego ze... Ja mialem podobnie bo SIMOW JUZ NIE MAM. Pozyczylem je kolezance i od tamtej pory ich nie ruszalem. Otwieram bo mialem balagan w simach i wolno chodzily wiec hcialem jeszcze raz zainstalowac. Wklladam. I sie instaluje. dochodzi do 22 % i mowi ze nie mozna skopoiwac pliku. Simy byly ORYGINALNE. patrze od spodu bo chcialem na chuchac. A TU WIDZE ZE PLYTA JEST

ZŁAMANA

Mam nauczke. Oryginalnych plyt nie pozyczam. A przynajmniej nie tym osobom ktore ledwo co poznalem lub ktorym nie ufam. Ty takze tego nie rob. Plyta zeczywiscie mogla zostac uszkodzona i ja ci radze z nim sie skonsultowac.

Obejzyj dokladnie tą plyte i inne plyty tez. Przeszukaj i zobacz czy nie ma rys zlaman lub innych zniszczen na plytah. Oryginalna plyte mi zlamala. No k***@. Zebyscie wiedzieli jak sie wkurzyem.

Malenka :)
28.07.2005, 18:29
Kilka tygodni temu normalnie, bez problemów zainstalowałam TS2. Natomiast po formacie dysku chciałam zainstalować grę ponownie, ale podczas instalacji, pojawiał się błąd, że nie można skopiować pliku : TSDATA\RES\Sims3D\Sims08.package. Wczesniej pozyczalam gre koledze, i czy to moze miec zwiezek z tym, ze plyta byc moze zostala w jakis posob uszkodzona ? ;( Co robic? Bardzo prosze o pomoc!
A po formacie przypadkiem nie zostały jakieś pliki po Simsach? Bo jeśli tak to musisz to odinstalować a jeśli to nie pomoże to wtedy chyba wina płyty ja też tak kiedyś miałam po pożyczeniu ale w zwykłych Simsach i od tej pory stosuję taką zasadę Simsów nie pożyczam! Mogę przegrać, ale nie pożyczę i nie mam Simsów porysowanych :)

Vera
28.07.2005, 23:29
Mozliwe że płyta jest brudna albo porysowana obejrzyj ją. Jesli bys chcciała porozmawiac z osobą która ja od ciebie pozyczyła to uwazaj: Może sie okazac że nie była szczera!

monabia
30.07.2005, 09:42
Ja mam to samo nie może skopiować TSData\Control\control1.dat. Tylko, że moja płyta leżała przez cały czas w pudełku nikomu jej nie pożyczałam.Płyta wygląda znośnie. Dałam wyszukiwanie plików i folderów i nie znalazłam tego pliku. W rejestrze jest kilka plików z simsów ale nie wiem czy wyrzucać bo jak coś zchrzanie z kompem to mnie zatłuką w domu.

Alleluja.Udało się zainstalowałam grę .To nie był błąd płyty tylko stacji dysków na szczęście mam dwie stacje i w drugiej się zainstalowało.(dobrze że zachciało mi się grać w cesarza bo tej gry też nie wczytało i dlatego spróbowałam na drugim czytniku)
Powodzenia i Pozdrawiam :) :) :)