PDA

Zobacz pełną wersję : Nie starzeje się!!!!!!!

patrysiaz1992
28.07.2005, 19:28
Pomocy!!! Mam problem!!! Dorosłe simki mi się nie starzeją!!!:O:O:O. Otóż, kiedy wybija simowa godzina 18.00 facetom przybywa jeden dzień, a kobietom nie! Nie rozumiem co się dzieje! Małe dzieci, dzieci, nastolatkowie, dorośli faceci i emeryci normalnie się 'starzeją', tylko DOROSŁE kobiety nie! Ich ciąże przebiegają zwyczajnie, jedyny problem to to, że nie nabija im ten kolejny dzień na licznik... Cały czas widnieje napis: "Zostanie emerytem za 29 dni"!! Nie rozumiem o co w tym chodzi. Nie włączałam żadnych kodów, ani nic... Please, pomóżcie!! ;( ;(

.:WiLa:.
28.07.2005, 20:06
U mnie też tak jest, ale możliwe, że nie jest to błąd gry tylko jest tak jak w normalnym życiu, czyli po prostu mężczyźni umierają szybciej niż kobiety :)

Vera
28.07.2005, 23:03
Ja kiedys maiłam taka sytułacje: Dwie siostry (dzieci)ogladały telewizje i jednej się rozrywka napełniała drugiej nie... a dałam "Baw sie" na domku dla lalek i mjej wzrosła... może spróbuj wpisać kod "Aging on" to cos poskutkuje ale nie jestem pewna... :\ albo kup eliksir zycia i każ jej (im) go pić to wzrosnie albo spadnie jej to starzenie no i może będzie normalnie sie starzeć :\ nic innego mi do głowy nie przychodzi... jakby cos to napisze... :)

Malenka :)
29.07.2005, 13:13
Pomocy!!! Mam problem!!! Dorosłe simki mi się nie starzeją!!!:O:O:O. Otóż, kiedy wybija simowa godzina 18.00 facetom przybywa jeden dzień, a kobietom nie! Nie rozumiem co się dzieje! Małe dzieci, dzieci, nastolatkowie, dorośli faceci i emeryci normalnie się 'starzeją', tylko DOROSŁE kobiety nie! Ich ciąże przebiegają zwyczajnie, jedyny problem to to, że nie nabija im ten kolejny dzień na licznik... Cały czas widnieje napis: "Zostanie emerytem za 29 dni"!! Nie rozumiem o co w tym chodzi. Nie włączałam żadnych kodów, ani nic... Please, pomóżcie!! ;( ;(
Hmm możesz też dodać dni za pomocą obrazu tzw MultiPainting i tam możesz dodać Simowi 1 dzień 3 lub 10 dni jeśli się nie mylę albo odjąć może to poskutkuje.