Zobacz pełną wersję : Kod na kosmitów, zielona skórka, POMOŻCIE!
PaULa_14
30.07.2005, 11:12
Hejka! Bardzo Wam wszystkim dziękuję :)
Problem się rozwiązał, ale mam jeszcze jeden. Otóż macie jakiś szybki sposób na porwanie Sima przez kosmitów? Albo jakąś zieloną skórkę, lub kod na kosmitów...
Ślęczę kilka nocy (simowych, oczywiście :D) przy teleskopie i nic... Nie chcą mnie porwać :( Znacie jakiś szybki sposób na to???
Proszę, pomóżcie!!!
Było już takich tematów od liku.. :\
Ale masz:
W trakcie grania wciskasz crtl+shift+c i w okienko wpisujesz boolprop testingcheatsenabled on <znam to już na pamięć ;)>. Po zaakceptowaniu, klikasz na teleskop z przyciśniętym klawiszem shift i wybierasz opcję: Get Abduced <nie pamiętam, jak to było :P> Jeśli chcesz mieć zaś zielony skin, to po uprzednim wprowadzeniu kodu, wchodzisz w tryb tworzenia rodziny, klikasz tam shift+n, pojawia Ci się komunikat i już w wyborze skóry powinnaś mieć zielony skin :P
Mam nadzieję, że pomogłam, mimo, iż wytłumaczyłam trochę nie po ludzku :D
Ps. U mnie chodzi opcja z "on", a nie "true" ;P
Wpisz kod boolProp testingCheatsEnabled true i kliknij na telskop z shiftem i tam coś będzie aborted chyba to Cię porwą. A co do skóry ten sam kod i podczas robienia sima wciśnij jednocześnie shift +N
Snake Eye
30.07.2005, 11:26
Juz przeciez o tym było.wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true i na ekranie tworzenia sima klikasz w jakies miejsce (trzymasz) i nasiskasz shift + n .Beda new carnacjon
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.