PDA

Zobacz pełną wersję : KE dodatki

Hay_Lin
05.08.2005, 14:04
Dawajcie swoje glosy w sadzie!
czy kozystacie z dodatkow KE?ja osobiscie scisgnelam se kilka :D ale ostatnio znalazlam superstronke ze slodkimi meblami w pieski ale nie moge ich sciagnac bo gra mi nie ruszy bo mam za slaego kompa! ;( waszym zdaniem gra jest fajniejsza z dodatkami KE czy bez nich?bo moim zdaniem z dodatkamiKE jest prostrza ale nudna! :wacko:

Akselandra
05.08.2005, 17:01
Ja nie ściągam żadnych dodatq... nie korzystam z żadnych, no bo po co... kodów też nie używam, bo to tylko niszczy radoche w grze...

efciaq
06.08.2005, 07:07
A co to są te KE?

Hay_Lin
06.08.2005, 10:39
A co to sa˛ te KE?

dodatki KE to np.sciagasz se z neta stoliczek i on dodaje ci wszystkie punkty samopoczucia na maxa (na zielono oczywiscie) i twoj sim jest caly czas Happy!!! :D :)

dzioooushka
06.08.2005, 10:55
dodatki KE to np.sciagasz se z neta stoliczek i on dodaje ci wszystkie punkty samopoczucia na maxa (na zielono oczywiscie) i twoj sim jest caly czas Happy!!! :D :)

ja mam jeden taki obiekt (obraz) uzywam go tylko wtedy kiedy musze jeszcze cos zrobic simem a ten mi pada z nóg ;) używanie bez powodu takich obiektów nie ma żadnego sensu :\ kiedy simowi nie chce sie ani spac, ani sikac, ani rozmawiac, ani bawic.. wogole kiedy jest bez potrzeb i w pelni szczescia to nie wiem jak mam nim grac :\ :| no wiec przydają sie te hacki ale tylko w waznych przypadkach :D

Hay_Lin
06.08.2005, 12:02
ja mam jeden taki obiekt (obraz) uzywam go tylko wtedy kiedy musze jeszcze cos zrobic simem a ten mi pada z nóg ;) uz˙ywanie bez powodu takich obiektów nie ma z˙adnego sensu :\ kiedy simowi nie chce sie ani spac, ani sikac, ani rozmawiac, ani bawic.. wogole kiedy jest bez potrzeb i w pelni szczescia to nie wiem jak mam nim grac :\ :| no wiec przydaja˛ sie te hacki ale tylko w waznych przypadkach :D

ja ten stolik uzywam tylko kiedy sim ma za chwile umzec :1smutny: ale mi sie tak nie zdaza!kiedys kiedy kupilam gre tak mi sie tylko robilo! :D