Zobacz pełną wersję : Dużo punktów aspiracji!
kartofelq
06.08.2005, 13:30
Chciałabym zrobić sobie farmę pieniędzy. Wiem, że jest do ściągnięcia na modthesims 2, ale chciałabym zrobić własną i do tego dostawić jeszcze maszynę do produkcji simoleonów. Nie tylko same drzewka. Więc chciałabym się zapytać czy można w jakiś sposób dodać sobie punktów aspiracji, za które kupuję się właśnie te rzeczy. A może da się ściągnąć taką maszynę lub drzewko. Dzięki za odpowiedzi. :)
Sory, że nie szukam, ale mam mało czasu i dotego net mi wolno chodzi...
.:WiLa:.
06.08.2005, 14:57
Ja zawsze używam takiego sposobu: trzymając przyciśnięty Ctrl kliknij na daną aspirację, a spełni się! :)
Ja zawsze używam takiego sposobu: trzymając przyciśnięty Ctrl kliknij na daną aspirację, a spełni się! :)
Na początku przydało by się wpisać kod boolProp testing... ;) Bez niego ctrl nie działa (przynajmniej u mnie :P).
pieska_SzKoLnA^
07.08.2005, 13:16
to znaczy klika sie na pragnienie czy np.w przypadku aspiracji wiedzy na ludzika ze zwojem??? :wacko: ale fajnie :bow: i :clap2: dla tego kto to odkryl!!
to znaczy klika sie na pragnienie czy np.w przypadku aspiracji wiedzy na ludzika ze zwojem??? :wacko: ale fajnie :bow: i :clap2: dla tego kto to odkryl!!
Na pragnienie... Więcej ciekawych rzeczy znajdziesz tutaj. (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.