Zobacz pełną wersję : Smoki-Kupno
Poszłam moim simem do tej wampirzycy Wiki no i chcę kupić smoka ale jak klikam na ten wóz do są tylko akcesoria-gdzie więc kupić smoka?
Samantha
06.12.2003, 15:22
simOla ... musisz kliknąć (u wampirzycy Wiki) na opcję kup smocze gniazdo :)))
za 49 magimonów... oczywiście musisz je mieć... :D :P
Samantha
06.12.2003, 15:24
A jak twój sim wróci do domku z gniazdem tio wyjmie je z " kieszeni".
Muszisz o nie bardzo dbać żeby smoczuś się wykluł. Potem idż znowu do wampirzycy kupić smoczą zabawkę i jeżeli chcesz smocze przysmaki.
Jak nie chcesz zeby jadł Ci kwiatki z gorodu albo zdechł....
Musisz mieć co najmniej 50 magimonów. Jeżeli nie masz tylu magimonów to się nie wyświetli.
Originally posted by Nyah@Dec 6 2003, 05:26 PM
Musisz mieć co najmniej 50 simleonów. Jeżeli nie masz tylu magimonów to się nie wyświetli.
Ada to w koncu 50 simoleony czy magimony? ( Weronika )
Widzę kolejny temat o smokach :rolleyes: :rolleyes: A co do pytania - 49 magimonów, a nie simoleanów.
49m. musisz miec!Po co zakładacie wkółko te same pytanie!! Przeciez sa ze 3 tematy o smoki
Ojeja, kolejny temat o smokach. Sorry, że to powiem, ale to już się staje nudne i wkurzające... <_< Takie tematy tylko zaśmiecają forum i przeszkadzają szukać konkretnych informacji...
Ja myślę że ten temat ktoś powinien zamknąć!!! Bo takich tematów jest bardzo dużo na tym forum(wystarczy przeczytać).
nech sobie bedzie ten temat dla kogos poczatkujacego jest trudno znalesc taki temat jak chce !
Originally posted by oleczka@Dec 7 2003, 10:33 AM
nech sobie bedzie ten temat dla kogos poczatkujacego jest trudno znalesc taki temat jak chce !
I na pewno nie będzie łatwiej, jesli ciągle będzie powstawało mnóstwo powtarzających się tematów ;)
agatka678
07.12.2003, 09:36
Tak trudno poszukać tych tematów???
a co wam ludzie przeszkadzają te teaty skoro jesteście takimi expertami to przecież łatwo wam będzie znaleźć co innego :>:>:>:>:>:>:>
Jednak takie niepotrzebne tamaty (jak ten) tylko zaśmiecają forum i wypychają inne i ważniejsze tamaty które lądują w dalszych zakładkach <_< Dla początkujących trudno jest szukać czegoś konkretnego jeśli wszędzie pisze "Smoki", "Smoki-kupno", "Gdzie smoki" itp. <_< O smokach powinny być ok. 2-3 tematy w których będzie zawarte wszystko co trzeba. Wtedy początkujący lub inny użytkownik szybciej znajdzie to czego potrzebuje. To moje zdanie :P
andonezja
10.12.2003, 13:59
najbardziej irytuja mnie wlasnie pytania o smoki i skladniki do zaklec. Jest ich pelno. Nie wiem, czy to wynika z lenistwa czy niedoswiadczenia uzytkownikow, no bo komu by sie chcialo przegladac 10 stron z tematami, napisze sie ten jeden i bedzie latwiej. Ale tak na prawde, to kiedy jush dorosniecie do glebszego zastanowienia sie nad tematem nowych tematow :) i bladzac po forum pomyslicie sobie "nie zaloze takiegon teamatu! gdzies o tym czytalam!" to zanim odnajdziesz ten temat minie duzo czasu... to takie bledne kolo... apeluje o przemyslenie tresci tematu, ktory zakladacie!
Masz rację, ale ten temat jest przecież popularny! nie ma sensu go zamykać...
Niech inni z niego korzystają!!!
Ps. Fajnie, że jest popularny :)
Mi nie przeszkadza że jest ten temat! Jak się innym nie podoba to się nie przejmuj!
Ja będę z niego korzystać!
Ja też :P bardzo lubię smoczki i lubie o nich pogadać
Ojeja, ten temat jest popularny, bo wy w nim ciągle piszecie informacje które były już zawarte w innych tematach o smokach... <_< Ale nich wam będzie... ;) Tylko niech nikt nie zakłada następnego tematu o smokach... :( Dobra pozdrawiam :) :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.