Zobacz pełn± wersję : Moja klawiatura ma humory!
Nie mogę wpisywać kodów do gry gdyż klawiatura nie chce współracować z gr± TS2. Nie działa także przycisk pauzy i przyspieszenia....Gdy wyjdę z gry klawiatura działa normalnie...:/ Czasami jednak przycisk pauzy działa ale tylko czasami. Co jest nie tak??Proszę pomóżcie! ;(
Bardzo dziwne. Nigdy nie spoktkałam się chyba z czym¶ takim... ale możesz wpisywać np. Imiona simów? :O :O
Bardzo dziwne. Nigdy nie spoktkałam się chyba z czym¶ takim... ale możesz wpisywać np. Imiona simów? :O :O
Tak mogę i przy tworzeniu rodziny klawiatura działa normalnie dopiero w grze jak już się wprowadzam to wtedy przestaje działać :/
Help!
Mesmerize
08.08.2005, 18:04
bardzo mozliwe, ze masz jakis program dzialajacy w tle, ktory wykorzystuje te przyciski, i blokuje Ci ich uzywanie. moze byc to np cursorxp, lub jakis inny.
moniak1993
08.08.2005, 20:18
Moja rada :
Zmien klawiaturę :)
tego posta nad moim nawet nie skomentuje, bo to ani zabawne ani inteligentne nie bylo
Moli, po pierwsze jakis system operacyjny masz na kompie ? Jesli masz XP to wejdz START/PANEL STEROWANIA/OPCJE UŁATWIEŃ DOSTEPU i w pierwszej zakladce odznacz wszystko (Funkcje Klawiszy Trwalych, etc.), bo to Ci moze blokowac czasami klawiature. Poza tym postaraj sie wszystkich magicznych sztuczek z klawiatura pod tytulem wklepywanie kodow pouprawiac w innych otoczeniach niz grasz :-)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.