Zobacz pełną wersję : Plac budowy
kartofelq
11.08.2005, 15:14
Ach nadal szukam tych głupich rzeczy na budowę. Proszę pomóżcie. Są to m.in. szpadle, wiadra, koparki, dźwigi, betoniarki, skrzynki z narzędziami, pustaki, rusztowania, cegły, sterty desek, ubrania robotników (np. kask) itd. Dzięki.
A ja dołanczam się do prośby. Podawajcie linki do tych rzeczy
kartofelq
12.08.2005, 16:15
;(;(;(;(;( Naprawdę nie ma niczego z tym związanego!? Zas... gwoździa? :P Ech, ach, och........ :( :( :( :( :( :( :( Byliście moją ostatnią nadzieją. Ale widzę, że nikt na nic się nie natknął.. ;( Może jednak? Help.
Kati_Simka
13.08.2005, 17:47
Hmmm.. Sory, ale ja niewem gdzie można to znaleść, ale jak tylko to znajde to ci od razu podam. Obiecuję
simsomanka
13.08.2005, 18:09
Wiesz, to trzeba przejżeć całą LINKARNIE niestety nie mam teraz na to czasu :1smutny: Ale któregoś dnia napewno przejże całą nawet na potrzeby dla siebie :P A wtedy gdy znajde coś odpowiadajacego dla Ciebie oczywiście Ci to podam ;)
Czegoś niedawno szukałam na modthesims, i natknęłam się na temat który miał chyba w kontekście "building materials to download", czy cos w tym stylu ;) Nie recze za to, bo nie bylo do tego zdjec, i nie wiem nawet, do jakiej budowy byly te materialy ;P Wpisz sobie w wyszukiwarce mothesims "building site" ( plac budowy ), to moze cos znajdziesz :P Ja na razie szukac nie moge, bo strasznie wolno mi internet chodzi :P
kartofelq
14.08.2005, 18:10
Ach dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale to na nic... Nic nie znalazłam...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.