Zobacz pełną wersję : Szafka dla Małego Dziecka z Ubraniami!?
Hejka :*
Mam do Was takie pytanko:
Jest taka szafka..albo coś ..,żeby małe dzieci mogły mieć udostępnione wszystkie ubranka??? B)
Jak masz ten taki stolik do przewijania niemowlaka (niemowlak ma tylko pieluche), to jak już mały sim staje się małym dzieckiem to jego matka może zmieniać mu tam ubranie. Trochę kosmicznie wytłumaczyłam, ale myślę, że się połapiesz :P
Jak masz ten taki stolik do przewijania niemowlaka (niemowlak ma tylko pieluche), to jak już mały sim staje się małym dzieckiem to jego matka może zmieniać mu tam ubranie. Trochę kosmicznie wytłumaczyłam, ale myślę, że się połapiesz :P
Ja wiem,ze przy tym stoliku mogę przebrać pieluchę i jedno ubranko...ale podobno miała być taka szafeczka,czy link..aby maluchu mieli wszytskie ubranka ,ktore się kupi...
Wie ktoś o tym?? :* Pozdro
Ja mam dodatek Na studiach i u mnie jak sie kupi jakieś ubranko na parceli publicznej, to się da później założyć je maluchowi. Daję dorosłym simem na ten stolik i pisze zaprojektuj ubranie codzienne np. Sima Kasia i tak samo jest z piżamą. W The Sims 2 nie dało się tak zrobić, więc pewnie tzreba mieć dodatek Na studiach.
Infitiny
14.08.2005, 19:16
Zainstaluj patch z oficjalnej strony the sims - http://www.thesims2.ea.com , a będziesz mogła zmieniac ubranka, jeśli je kupisz, na "przewijaku". Z tej strony możesz ściągnąć go tylko jeśli masz oryginalną grę ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.