Zobacz pełną wersję : czy można poronić?
Przeszukałam forum ,ale nie znalazłam nigdzie odpowiedzi na moje pytanie.No właśnie czy można poronić? i drugie pytanie. można oddać dziecko do adopcji?czy trzeba czekać aż opieka sama je zabierze??
sasha fierce
14.08.2005, 16:21
Z tego co wiem - nie można poronić, a jeżeli chodzi o dziecko; nie spotkałam się nigdy z takim przypadkiem, ale kiedyś na Modthesims widziałam hack z tym związany (opcja w telefonie "Oddaj do sierocińca")
moniak1993
15.08.2005, 14:36
Niestety,nie można poronić.Jesli chodzi o oddanie dziecka do adopcji, to musi być tak : Jesli o dziecko nie dbasz i wogole sie nim nie zajmujesz,musi byc,spiace,glodne,wyczerpane,brudne i śmierdzonce wtedy przyjezdza pod twoj dom Opieka Społeczna i zabiera Ci dziecko, gdy chcesz je odzyskać klikasz na simsowy telefon => Sim... => Usługi => Adoptuj dziecko [czy cos w tym stylu] i te same dziecko CI opieka przywiezie. To wszystko :)
Poronić nie można, ale jedna moja simka zmarła zaraz po porodzie :/ a dziecko całe i zdrowe leżało na podłodze obok urny.
sasha fierce
15.08.2005, 17:17
Apes, to dopiero nr. Nigdy o czyms takim nie slyszalam ;)
Dzięki wszystkim ;) Apes mi się jeszcze nigdy nie zdażyło coś takiego,ale dużo ludzi mówiło,że coś takiego im się przytrafiło ;) temat do zamknięcia ;)
Jak tylko brat zrobi reinstalkę to wyślę do nasty screena :]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.