Zobacz pełną wersję : Pytanko?
Kupiłam sobie osobliwe jajo smoka i z jajka wykluł się smok, ale po paru dnich nad jego łebkiem pojawia sie obrazek jedzenia. Nie wiem co moze taki smok jesc! Pomozcie mi prosze o szybkie odpowiedzi! Co je smok poza przysmakami?
Trzeba mu kupić jedzenie ktore nazywa sie ojc zapomniałam ale wiem ze do tego samego straganu vo kupiles tego smoka
Kosztuje??!! Niech sobie przypomne 9 albo 5 magimonów
Edeta Kudou
07.12.2003, 16:55
Ekhem...pozwólcie że się wypowiem:
Ten smakołyk dla smoka, o którym mówi ela, wcale nie zaspokoi jego głodu.
Takiemu łakomczuszkowi potrzeba do pełni szczęścia kwiatów (najlepiej tych żonkili), które można kupić w trybie budowania.
A tak poza tym to bawarko-litości to już było na forum tyle razy mówione <_<
Smoki najbardziej lubią ŻONKILE ale czasami jedzą też inne kwiatki!
mój jadł tylko i wyłącznie żonkile :P
a moj byl na poczatku grzecny .. NA POCATKU i myslalam ze to taki bedzie smok jak pies ...ale nie ! mylilsm sie ona spalil mi wszystko wiec ja wypuscilam go
aaaaaaaaa i jeszcze jedno raczej jedna rada ! nie kupujcie smoka jak nie macie kasy on wam wszystko zniszczy i tylko narazi was na koszty !
jak sie nim bedziesz dobrze opiekowała to bedzie dobrze!
mnie smoczysko wredne zaczęło jeść tylko białe maki (wybredny!!!!)
Samantha
12.12.2003, 16:24
Smoki jedzą:
kwiatki
smocze przysmaki (Wampirzyca Wika sprzedaje je po 5 magimonów za szt.)
ropuchy oraz węze z nieudanego czaru. :D
Węże?? Pierwszy raz słysze!! :blink: masz screen?
Niesłyszałaś o tym że jak z nieudanego czaru wychodzą casami ropuchy to przy niektórych zaklęciach są węże! :D
Nie słyszłam o tym :blink: ja ZAWSZE miałam ropuszki ;) :blink::blink:
agatka678
13.12.2003, 10:26
Ja zawsze mam węże ale smok ich nie je.Gdy zamienił mój Sim swoją żonę w ropuchę to smok podszedł i ją zjadł i pisały kondolencje że ona nie żyje.To samo zrobiłam z dzieckiem i to samo wyszło a potem nie zapisałam gry.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.