PDA

Zobacz pełną wersję : Dodatki

nucca
19.08.2005, 14:18
Siemka :). Mam problem, ponieważ chciałabym mieć dodatki w grze, a nie umiem ich ściągać.. Mam WinZip'a. Czy może mógłbymi ktoś pokazać (najlepiej na zdjęciach :D), jak się ściąga, zapisuje i gdzie rozpakować itp., te wszystkie dodatki?! Plise, pomóżcie.. To dla mnie naprawdę ważne! Pozdrawiam, i z góry dziękuje :).

Kissiel
19.08.2005, 18:53
Jeśli jesteś na jakiejś stronie to jest napiisany link DOWNLOAD lub wystarczy kliknąć na obrazek (musisz pokombinować) i potem pyta sie Ciebie o to czy zachować na dysku i jeżeli dasz TAK, to na pulpicie pokaże ci się ikonka. Klikasz prawym przyciskiem i dajesz rozpakuj tutaj/do... (to juz jak wolisz). Pojawia się taka jakby biała karteczka i wrzucasz ją do katalogu download i...jest w grze. Jakby co to 1236500 :)

Lapis_Lasuli
19.08.2005, 19:02
Ludzie. No dobra.
Wchodzisz na jakąś stronę z dodatkami. Jak Ci się jakiś spodoba, klikasz taki przycisk (gdzieś obok albo pod dodatkiem) download. Załóżmy, że np. na pulpicie stworzysz sobie folder "dodatki do simsów". Więc, po kliknięciu na przycisk download, wyskoczy Ci taka tabelka gdzie chcesz to ściągnąć. To wybierzesz sobie właśnie ten folder. Jak się ściągnie, musisz go rozpakować do folderu moje dokumenty-> EAgames -> TheSims2 -> downloads. Aby rozpakować go tam, musisz kliknąć dwa razy na tym spakowanym dodatku który ściągnęłaś, i jego zawartość po prostu przenieść do folderu downloads.
Koniec. Jakieś pytania to pytaj.
Przy okazji: kurcze wyszukiwarka Was nie zje!!

nucca
20.08.2005, 17:35
Dzięki bardzo :). Naprawdę mi pomogliście! Pozdrawiam :D.
P.S. Lapis.. Szukałam w wyszukiwarce - nic nie znalazłam.