Zobacz pełną wersję : Kuchnia
Potrzebuje milom nowoczesna zgrabna ladna kuchnie i takie cos...
Mianowicie jest stół do jadalni ale wygląda to tak jakby był przymocowany do kolorowych (ewentualnie białych) pustaków i nad stołem jest taka, jakby poziona ścianka w której są umocowane halogeny.
Prosze o pomoc
Dziekuje
TomQ
k_a_r_o_l_c_i_a
19.08.2005, 18:21
powiem co zrobic...
wejdz na www.modthesims2.com , kliknij na SEARCH, w pierwsze okienko wpisz KITCHEN (oczywisnie bez CAPS LOCK) potem GO i pokazuja sie posty i tylko szukasz tych z wyrazem kitchen no i szukasz i sciagasz
THE END (to jest dobra strona tylko jak ktos ma przy sobie slownik polsko- angielski ;) )
A jak ktos jest dobry z angielskiego i ma 5 tke i nie ma slownika i net mu co chwile siada bo sciaga masowo filmy(ach te nalogi). To co ma robic :O
Ta (http://simfantasy.free.fr/Sims2/kitchen4.htm) kuchnia jest zaczepista xD:D
EDIT
Na http://sunairsims.enorth.com.cn są extra kuchnie i inne rzeczy :)
strona sunamirs niedziala mi z powodu sciaganych filmow ale jakby ktos podawal link to moliwe zeby zadzialalo
natee123
19.08.2005, 19:17
Ja mam szóstkę :D ale chyba masz slownik? heheh
Mam ale jest troche potargany...
Koniec offtopow
Czy ktos moze mi pomoc znalesc ladna kuchnie
Converse
19.08.2005, 21:34
Możesz przypadkowo znaleźć na tym forum wyszukiwarkę ? jest po polsku...
kuchnie też się znajdą, jeśli tylko z niej skorzystasz.
Możesz także trafić na linkarnię i Updates.
Skasowałem twój podwójny post, najwyraźniej nie chce mi się po raz drugi patrzeć na ten sam avatar.
Trochę już cię obserwuję i tak sobie myślę że jeśli w dalszym ciągu nie będziesz przestrzegać regulaminu, wyskoczysz stąd na mały urlop . Tak, to jest ostrzeżenie.
Wracając do tematu, sunairsims działa pod Internet Explorerem.
A jak ktos jest dobry z angielskiego i ma 5 tke i nie ma slownika i net mu co chwile siada bo sciaga masowo filmy(ach te nalogi).wyłącz tego osła/muła kiedy przeglądasz strony.
Jeśli chodzi o stół na pewno ktoś ci pomoże....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.