Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Diamentowy Pył

Ala
08.12.2003, 16:19
Siemanko! Chcę sobie kupić pyłek. Mam już ponad 100mm ide do wrózki i nie ma pyłka! Na serio to ja już nie fiem skąd go wziąc! Może kosztuje więcej... Jak tak to ile? Sorki że zakładam nowy temat, ale musiałam :) Tak na marginesie to dlaczego jestem "kieszonkowiec"?? :ph34r:

Nilka
08.12.2003, 16:23
nie wiem ile już tego jest o tym magicznym pyle i o tych innych składnikach, wiem jedno tu się robi coraz większy śmietnik. Ciągle ktos zadaje te same pytania. Ale ja ci odpowiem, kosztuje 199 magimonów. I proszę niech już nikt się nie dopisuje i zamknijcie ten temat bo i tak już jest bałagan.

Joasia
08.12.2003, 16:25
Co do rangi poczytaj:
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3478
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3596

Nindë
08.12.2003, 16:47
Magiczny pył mozna kupić u wrózki Mary czy jak jej tam leci kosztuje 199 magimonow

Nyah
08.12.2003, 17:07
Kosztuje 199 magimonów (ale drogo)

Oto linki do tematów:

http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3478

http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3596

Było już 11 takich tematów <_<

Nilka
08.12.2003, 17:10
Nyah, wszystko zostało wyjaśnione, po co zabierasz już na ten temat głos?? Nic nie wnosisz do tego tematu!! Weżdzie już zamknijcie paszcze i nic nie piszcie! Bo po co?? Ale wy oczywiście musicie całkiem niepotrzebnie wtrącić swoje "3 grosze" aż się we mnie kotłuje jak to czytam! SHUT UP!!

Ala
08.12.2003, 17:45
Heh jeszcze jedno pytanko. Skąd wziąć Lodowe Szkło i w jakim zadaniu?

Filen
08.12.2003, 17:48
Originally posted by Nilka@Dec 8 2003, 07:10 PM
Nyah, wszystko zostało wyjaśnione, po co zabierasz już na ten temat głos?? Nic nie wnosisz do tego tematu!! Weżdzie już zamknijcie paszcze i nic nie piszcie! Bo po co?? Ale wy oczywiście musicie całkiem niepotrzebnie wtrącić swoje "3 grosze" aż się we mnie kotłuje jak to czytam! SHUT UP!!
Mogłabyś być milsza!

Nilka
08.12.2003, 17:53
Boże sorry ..ale już mnie to dobija wasze bzdurne zadawanie tych samych pytań!! (poza tym mam wybuchowy charakter) wy w ogóle czytacie regulamin??? wątpie, już cierpliwość tracę.
lodowe szkło można uzyskać za każde zadanie i od każdego z magiczny ch ludzi np. wampirzycy. Składniki jakie oni dają przyznawane są losowo..
a tak na marginesie, poszukajcie trochę zanim bedziecie zakładać tyle tych tematów niepotrzebnych..popatrzcie tylko jakie przez to tworzy się bałagan. Ruszcie głową.

Samantha
09.12.2003, 18:51
Alu.Tak jak już inni powiedzieli ^_^ .
Diamentowy Pył można kupić u wróżki Mary za 199 magimonów. Drogo nie? :lol:

Natomiast lodowe szkło robiąc zadanie u aptekarza Todda.Czasem dostaniesz konfetti Clowna... ;) ale czasem tesh daje lodowe szkło.

Nyah
10.12.2003, 16:05
Nilka, to nie było miłe !!!

Mam wrażenie że olewasz wszystkich którzy "niosą pomoc" bo chcesz być najlepsza i najbardziej lubiana!

Nilka
10.12.2003, 16:12
Originally posted by Nyah@Dec 10 2003, 06:05 PM
Nilka, to nie było miłe !!!

Mam wrażenie że olewasz wszystkich którzy "niosą pomoc" bo chcesz być najlepsza i najbardziej lubiana!
:lol: :lol: chyba cię pogieło...i to nieziemsko..szcerze mówiac to mnie aż rozśmieszyłaś/eś nie wiem, czy zauważyłaś/eś, ale napisałam już powód mojej irytacji..nie mam zamiaru z nikim się cackać i gó*** mnie obchodzi ile osób mnie lubi..tu się robi SYF SYF SYF multum tych samych tematów, multum tych samych odpowiedz..sorry po co masz dopisywać się do tego co inni powiedzieli?? jak już ktoś powiedział to co chcesz powiedzieć to chyba znaczy, że problem został wyjaśnony, no nie?? Tym bardziej, że teraz na temat Abrakadabry jest pełno niepotrzebnych temaów, a jak na mój gust to ten temat powinien już być dawno zamknięty po pierwszych dwu postach..ale nie..wy oczywiscie musicie niepotrzebnie wtrącić swoje trzy grosze..sorry jak kogoś obrażam, ale weście się zastanówcie czy to co piszecie w ogóle ma jakiś sens? Nie mam zamiaru z nikim się kłócić koniec tematu. Już nic wiecej tu nie napiszę. Ten problem który miała ta osoba został już rozwiązany. nie sensu już nic dopisywać, a szczególnie tego samego..chyba, ze chcecie poruszać się po tym forum jak po jakimś wysypisku..

Filen
10.12.2003, 16:25
wiesz nilka ty se wejdź na jakies inne forum i zobacz co tam jest!! moim zdaniem to porządne forum!! nie doceniasz go!!

Nilka
10.12.2003, 16:36
boze, boże, boże..napisałam, że już tu nie napiszę, ale zmieniłam zdanie jak przeczytałam co napisałeś/aś lubię to FORUM uwarzam, ze jest w porządku. Ale, to WY robicie bałagan. Zakładacie kilka tematów. Takich samych. Lub takich gdzie wasz problem został gdzieś wyjasniony. Każdemu może się zdarzyć, wiem, to. Nikt nie jest idealny. Ale zrozum. Po co odpowiadać na dany temat, jeżeli jest już udzielona poprawna odpowiedź?? Po co kilkanaście postów w których ludzie piszą TO SAMO. Czytajcie to co piszę UWAŻNIE, zrozumiecie.

Nikee
13.12.2003, 18:06
Odczep sie od tych co zakladaja tematy.

Kamcia
13.12.2003, 18:11
Pyłek kosztuje 199, a może spytaj o niego u tego faceta z wózkiem, albo u tej elfki. :) :) :)

Nikee
13.12.2003, 22:43
Kupuje sie go u Mary. Zebys wiedzial i potem gdy grasz to zebys nie szukal po wszystkich sprzedawcach.