Zobacz pełną wersję : Blad. Prosze pomozcie!
magdzikdzik
23.08.2005, 19:05
Mam pewien dziwny blad. Otoz gdy w grze sim rozmawia z innym simem po prostu pochwili ich od siebie odrzuca :O . Tak samo jest gdy rozmawiaja przez telefeon, na czacie, czy gdy chca bara bara. Po prostu przy kazdej funkcji w ktorej trzeba porozmawiac simow odrzuca :1smutny: . Sciagalam dodatki ,wiec moze byl jakis hack, ale czy mozna sie tego pozbyc?? prosze pomozcie ,bo bez rozmow itd to nie jest gra!! :(
Velixica
23.08.2005, 20:14
Może twój sim jest mało przebojowy,ma inne zainteresowania lub poprostu nie jest gotowy na bara bara.
LoL jakie Hacki... Simsy to simsy ... jak nie chce gadac to juz napewno nie hego zainteresowanie ... albo jak mu sie bara bara nie chce to ja nie wiem .. jakis impotent ten twoj sims czy co... :D zrob se nowego
Hacki, czyli dodatki zmieniające pierwotne opcje gry...
magdzikdzik
25.08.2005, 11:20
zapomnialam dodac ,ze do tej pory tak sie nie dzialo ,i ze tak jest we wszystkich rodziach.... :\
LoL jakie Hacki... Simsy to simsy ... jak nie chce gadac to juz napewno nie hego zainteresowanie ... albo jak mu sie bara bara nie chce to ja nie wiem .. jakis impotent ten twoj sims czy co... :D zrob se nowego
LoL takie Hacki --' nie wiesz to nie ingeruj ...
aby usunac hacka, wejdz w katalog, w ktorym go zainstalowalas i usun plik znim i wywal z kosza :P
magdzikdzik
25.08.2005, 14:07
Dzieki Suzka. Hack byl w kolczyku do pępka z mod the sims. Usunelam i wszystko dziala jak nalezy :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.