Zobacz pełną wersję : Oryginał i co ??
Mycha1215
30.08.2005, 16:18
Witam znowu
Teraz mam inny problem .zakupiłam dzisiaj Randkę a mam The Sims Deluxe Edition
Kiedy włożyłam płytkę wyskoczył komunikat nastąpił błąd podczas uruchamiania-program wykonał nieprawidłową operację i nastąi jego zamknięcie.
Cholera ma już dość czemu nie chce sie zaiinstalowć >????? ;( ;( ;( ;(
Proszę cały czas czekam na pomoc!!
Spróbuj tak:
1.Włóż płytkę
2.Wejdz do "mojego komputera"
3.Prawym przyciskiem myszy naciśnij na dysk "e" i daj "eksploruj"
4.Gdy dysk włączy się wejdz w "setup" -folder
5.Jak już znajdziesz się tam, ponownie wciśnij setup, tym razem ikonkę (pod nią pisze "installwizard" czy coś w tym guście)
Mam nadzieję że coś z tego zrozumiesz. Powodzenia (nie daję gwarancjii że zacznie działać
Mycha1215
30.08.2005, 18:56
Tak zrobiłam jak radziłaś. Instalacja ok ale gdy sie instalacja skończyła gra powinna sie uruchomić i znowu wyskakuje ten sam komunikat.
Nie wiem co mam zrobić!!!!!!!!
Instalowałam randkę razem z innymi dodatkami, więc gdy się zainstalowała wkładałam od razu zwierzaki. I nie było już żadnego problemu... Napawde niewiem czemu tak sie dzieje
Nie jestem pewna, ale moja koleżanka kupiła sobie The Sims Total potem chciała doinstalować zwierzaki, ale nie chodziły... Chodzi mi o to, że jeśli ma się zainstalowany jakiś "komplet" gier ( Delux, Total itp. - simsy) i doinstaluje się osobną (tzn. pojedynczą) to nie będą chodziły. To nie jest podzielone - orginał -pirat... Autorzy gry tak zrobili i koniec :(
Jeżeli jasno sprecyzujesz, czy masz pirata czy oryginała, łatwiej będzie nam ci pomóc. = ='
a może przeczytaj tytuł tematu?
Z deluxe nie powinno być takich problemów. Podejrzewam, że to coś z systemem a nie z grą. Total to fakt, zrabana kombinacja, ale Deluxe powinno być OK, bo samego The Sims już nie produkują. Obstawiam system ;)
Mycha1215
04.09.2005, 19:50
Jeżeli jasno sprecyzujesz, czy masz pirata czy oryginała, łatwiej będzie nam ci pomóc. = ='
Pisałam ze mam oryginały!!!
Mycha1215
04.09.2005, 19:53
a może przeczytaj tytuł tematu?
Z deluxe nie powinno być takich problemów. Podejrzewam, że to coś z systemem a nie z grą. Total to fakt, zrabana kombinacja, ale Deluxe powinno być OK, bo samego The Sims już nie produkują. Obstawiam system ;)
nie sądzę ze z kompem bo próbowałam zainstalować ją na innym dużo lepszym i problem był ten sam
=;->
moze plyta jest uszkodzona
wtedy nic ci nie pozostaje jak wymienic plyte - nie musi byc rysy by plyta byla uszkodozna - wystarczy rozlany slad na powierzchni lub inny blad tloczenia
=;->
sweet_star
10.09.2005, 08:50
Hej, ja miałam podobny problem, a to właśnie dlatego, że miałam deluxe edition i wakacje i nie chciało się zanstalować. Tak się zrobić nie da. Z deluxe edition chodzą tylko te części na których napisane jest : "Wymagany the sims LUB the sims deluxe edition". Należą do nich zwierzaki, gwiazda i abrakadabra. Inne nie będą chodzić. Musisz sobie sprawić zwykłe the sims, wtedy randka zadziała, pozdrowionka
Mycha1215
12.09.2005, 07:59
Hej, ja miałam podobny problem, a to właśnie dlatego, że miałam deluxe edition i wakacje i nie chciało się zanstalować. Tak się zrobić nie da. Z deluxe edition chodzą tylko te części na których napisane jest : "Wymagany the sims LUB the sims deluxe edition". Należą do nich zwierzaki, gwiazda i abrakadabra. Inne nie będą chodzić. Musisz sobie sprawić zwykłe the sims, wtedy randka zadziała, pozdrowionka
Hej mam nadzieję ze masz rację!!
Pozdrawiam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.