PDA

Zobacz pełną wersję : Oryginał i co ??

Mycha1215
30.08.2005, 16:18
Witam znowu

Teraz mam inny problem .zakupiłam dzisiaj Randkę a mam The Sims Deluxe Edition
Kiedy włożyłam płytkę wyskoczył komunikat nastąpił błąd podczas uruchamiania-program wykonał nieprawidłową operację i nastąi jego zamknięcie.

Cholera ma już dość czemu nie chce sie zaiinstalowć >????? ;( ;( ;( ;(

Proszę cały czas czekam na pomoc!!

Metka
30.08.2005, 18:25
Spróbuj tak:

1.Włóż płytkę
2.Wejdz do "mojego komputera"
3.Prawym przyciskiem myszy naciśnij na dysk "e" i daj "eksploruj"
4.Gdy dysk włączy się wejdz w "setup" -folder
5.Jak już znajdziesz się tam, ponownie wciśnij setup, tym razem ikonkę (pod nią pisze "installwizard" czy coś w tym guście)

Mam nadzieję że coś z tego zrozumiesz. Powodzenia (nie daję gwarancjii że zacznie działać

Mycha1215
30.08.2005, 18:56
Tak zrobiłam jak radziłaś. Instalacja ok ale gdy sie instalacja skończyła gra powinna sie uruchomić i znowu wyskakuje ten sam komunikat.

Nie wiem co mam zrobić!!!!!!!!

Metka
31.08.2005, 13:57
Instalowałam randkę razem z innymi dodatkami, więc gdy się zainstalowała wkładałam od razu zwierzaki. I nie było już żadnego problemu... Napawde niewiem czemu tak sie dzieje

Ixi
31.08.2005, 14:14
Nie jestem pewna, ale moja koleżanka kupiła sobie The Sims Total potem chciała doinstalować zwierzaki, ale nie chodziły... Chodzi mi o to, że jeśli ma się zainstalowany jakiś "komplet" gier ( Delux, Total itp. - simsy) i doinstaluje się osobną (tzn. pojedynczą) to nie będą chodziły. To nie jest podzielone - orginał -pirat... Autorzy gry tak zrobili i koniec :(

Sesca
02.09.2005, 22:47
Jeżeli jasno sprecyzujesz, czy masz pirata czy oryginała, łatwiej będzie nam ci pomóc. = ='

Guralka
03.09.2005, 07:59
a może przeczytaj tytuł tematu?

Z deluxe nie powinno być takich problemów. Podejrzewam, że to coś z systemem a nie z grą. Total to fakt, zrabana kombinacja, ale Deluxe powinno być OK, bo samego The Sims już nie produkują. Obstawiam system ;)

Mycha1215
04.09.2005, 19:50
Jeżeli jasno sprecyzujesz, czy masz pirata czy oryginała, łatwiej będzie nam ci pomóc. = ='

Pisałam ze mam oryginały!!!

Mycha1215
04.09.2005, 19:53
a może przeczytaj tytuł tematu?

Z deluxe nie powinno być takich problemów. Podejrzewam, że to coś z systemem a nie z grą. Total to fakt, zrabana kombinacja, ale Deluxe powinno być OK, bo samego The Sims już nie produkują. Obstawiam system ;)

nie sądzę ze z kompem bo próbowałam zainstalować ją na innym dużo lepszym i problem był ten sam

sollen
07.09.2005, 21:59
=;->

moze plyta jest uszkodzona

wtedy nic ci nie pozostaje jak wymienic plyte - nie musi byc rysy by plyta byla uszkodozna - wystarczy rozlany slad na powierzchni lub inny blad tloczenia

=;->

sweet_star
10.09.2005, 08:50
Hej, ja miałam podobny problem, a to właśnie dlatego, że miałam deluxe edition i wakacje i nie chciało się zanstalować. Tak się zrobić nie da. Z deluxe edition chodzą tylko te części na których napisane jest : "Wymagany the sims LUB the sims deluxe edition". Należą do nich zwierzaki, gwiazda i abrakadabra. Inne nie będą chodzić. Musisz sobie sprawić zwykłe the sims, wtedy randka zadziała, pozdrowionka

Mycha1215
12.09.2005, 07:59
Hej, ja miałam podobny problem, a to właśnie dlatego, że miałam deluxe edition i wakacje i nie chciało się zanstalować. Tak się zrobić nie da. Z deluxe edition chodzą tylko te części na których napisane jest : "Wymagany the sims LUB the sims deluxe edition". Należą do nich zwierzaki, gwiazda i abrakadabra. Inne nie będą chodzić. Musisz sobie sprawić zwykłe the sims, wtedy randka zadziała, pozdrowionka

Hej mam nadzieję ze masz rację!!
Pozdrawiam