Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mam problem z płytką z dodatkami do ts2

Lil' Lucy
31.08.2005, 16:59
Kupiłam sobie niedawno taką fajną płytkę z ponad 1600 dadatkami, jak je zobaczyłam, to chciało mi się płakać, bo są takie śliczne, a ja niemogę ich wgrać!
;( ;( ;( Jeżeli ktoś ma taką samą płytkę będzie wiedział o co mi chodzi: zainstalowałam tylko te oficjalne (których jest tylko 18 :\ :( ) A tych nieoficjalnych niemogę, bo pokazuje się taki komunikat, że moja gra jest nie zainstalowana, lub zainstalowana nieprawidłowo. Tylko, że moja gra jest zainstalowana, może ma parę problemów z grafiką, ale jest oryginalna, i wogóle, myślałam, że wszystko jest w pożądku. Błagam pomużcie! Ja tak bardzo chciałabym mieć te dodatki! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :1smutny: :1smutny:

Macio
01.09.2005, 16:36
Jezeli nie masz oryginalnych sims2 to ci te dodatki nie wejda. Tez mam ta plyte. Jest na niej ponad 1600 a jest ona z chyba specjalnego wydania clicka jak dobrze pamietam. Nie da sie. Mnie weszly bo mam oryginal. Moj kolega ma przegrywane i mu wyskoczylo to samo. Przykro mi :(

Lil' Lucy
02.09.2005, 12:40
No nareszcie ktoś mi odpowiedział! Wyrzuciłam całą grę, wyczyściłam cały dysk i takie tam, spróbowałam jeszcze raz i mi się udało :D ! Grę mam oryginalną, więc podejrzewam, że teraz wszystko będzie okej. Dzięki :D