Zobacz pełną wersję : Big Problem
mam wielki problem ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
gdy wchodze w jakąś rodzinke to simy się nie ruszają(nie że się gibają czy ziewają tylko stoją bez ruchu) ;( ;( ;(
czy to z powodu dodatków? każada postać w tej rodzince ma dodatki :\
mam pościągane dodatki i boje się że to z powodu nich się nie ruszają ;( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;((Chodzi o the sims 2) ;( :1smutny: :1smutny: :1smutny: ;(
mam wielki problem ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
gdy wchodze w jakąś rodzinke to simy się nie ruszają(nie że się gibają czy ziewają tylko stoją bez ruchu) ;( ;( ;(
czy to z powodu dodatków? każada postać w tej rodzince ma dodatki :\
mam pościągane dodatki i boje się że to z powodu nich się nie ruszają ;( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;((Chodzi o the sims 2) ;( :1smutny: :1smutny: :1smutny: ;(
jak chodzi o ts2 to załatwiaj to na właściwym forum... Ale tak, to pewnie dodatki. To się zdarza, tylko że na 1... a na 2 nie wiem. Ale spróbuj pousuwać te dodatki
a więc po:
1.to JEST właściwe forum
2.probowałam usuwać a nawet instalować gre na nowo ;(
PS.powiedz ten sposób na 1 to może zadziała na 2
otóż nie. jest we właściwym miejscu dopiero jak temat przeniosłam.
posłuchaj się kolegi wyżej i wywal dodatki (czyli folder download opróżnij). niektóre nie są w porządku i powodują błędu.
Niezapominajka
01.09.2005, 13:08
Hey! Mam wielki problem :( . Otóż, od jakiegoś czasu w TS2 nie pojawiają mi się obrazki we wspomnieniach simów i obrazki w kolejce czynności. Oprócz tego podczas gdy sim idzie do pracy to przebiera się w strój do pracy, ale tego stroju nie widać!! :( Tak samo dzieci jak idą do szkoły prywatnej... Nie wiem co się dzieje. Gra w dodatku od czasu do czasu się zacina, a mój komp spełnia jej wymagania. Bardzo proszę o pomoc! :(
DarkSwan
01.09.2005, 13:11
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 - spróbuj tego, jeśli jeszcze nie znalazłaś
Niezapominajka
01.09.2005, 16:07
Obawiam się, że to niewiele pomogło :( . Może są do TS2 odpowiednie patche, które powinnam zainstalować??
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.