Zobacz pełną wersję : CZy Abrakadabra jest naprawdę abra?
Czy uważacie ze Abrakadabra jest naprawdę czarodziejska?JA uważam ze czarodziejska jak najbardziej jest!
Według mnie abra jest naprawde magiczna ;) tyle czarów, nowych ldkówi dodatków...
Samantha
11.12.2003, 16:09
Według mnie Abra jest nawet magiczna ;)
Dla mnie jest najlepszym dodatkiem od czasu randki
Moim zdaniem jest Magiczna ! Jest fajna bo są czary!
Fajnie ze maxis robi coraz lepiej simsy!
andonezja
11.12.2003, 18:47
dzifny temat:/ ale luz. dla mnie abra jest czarodziejska, ale nie ma sie ona do takiej magii jaka najbardizej lubie (naet nie chodzi mi o hp, bardzi takie fantasy jak wladca pierscieni czy mroczna wieza stevena kinga)...
Konwalia
11.12.2003, 19:10
Jest magiczna, ale za mało. Powinno być więcej czarów niespodzianek i rzeczy do odkrycia. A ja grałam w nią bardzo krótko. Znudziła mi się najszybciej z wszystkich dodatków. Może dlatego że jest nierealna, a mnie podobają się realne simy.
Mi sie Abra podoba ale rzeczywiście.. szybko się nuuudzi :( Ale i tak miałam ją krótko :/
Tzeba jeszcze robić rodzinki i grać nie tylko czarować
Abrakadabra jest magiczna i nic nie zmieni mojego zdania!!! :) :) :)
agatka678
13.12.2003, 10:15
Jest super magiczna choc sie szybko nudzi!!!
miałam zwierzaki i znudziły mi się szybko wszystko wiedziałam wszędzie już jezdziłam,ale nie dawno gdzieś 5 miesięcy temu odkryłam zę na ławce mozna zmieniać temat rozmowy,grać przy ognisku tak samo z abrakadabrą tżeba jeszcze poodkrywać rużne rzeczy.........
ja mam randkę od roku a dopiero sie teraz dowiedziałam że można w przebieralni grać :D
Abra jest baardzo czarodziejska, chociaż jej niemam tak sądze :)
nawet światowe zycie jest fajne jak juz gdzieś muwiłam,bo jest kostucha od zabierania życia,dżin,nowe przedmioty i ubrania ,a abrakadabra to dopiero super.
Teraz popatrzcie na simsciti a na simsy abrakadabra co lepsze?
No , magiczna , moim zdaniem tak ...
Tylko wkurzające jest , jak rzucasz zaklęcie na innego sima a tutaj ten inny sim nagle sie broni i zaklecie dziala na Tobie ;)
ja juz tu nie będe wam zaśmiecać tego tylko powiem jedno :Abrakadabra podoba mi sie!
juz nikt nie pisza na temacie :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.