Zobacz pełną wersję : cio wam sie najmniej podoba w abrze
andonezja
11.12.2003, 19:14
nio bo zastanawiam sie co tak na prawde was w abrze wnerwia. wszyscy zadaja pytania "co ci sie najbardziej podoba" i to jest jush dosc oklepane. nigdzie jeszcze nie wypowiadaliscie sie co was najbardizej wnerwia. mnie osobiscie drazni zle wykorzystanie pomyslu. mogloby byc o wiele fajniej, ale... cosh...
jakby cio to moja pierwsza sonda [;
Według mnie wszystko jest OK!! :P
No, dla mnie to jest trochę za mało czrów...
Samantha
12.12.2003, 07:00
Dla mnie tesh trochę za mało .Chociaż wiem ,że wybrzydzam :)
Dla mnie troche za mało czarów i za mało dodatków. A poza tym w grze jest Księga czarów dla początkujących- a czemu nie ma jakiś etapów??? Fajnie by było sobie myśleć że ma się najbardziej uzdolnionego magicznie Sima w okolicy...
Moim zdaniem wszystko jest OK poza małą ilością czarów!
Konwalia
12.12.2003, 15:38
Gra zapowiadała się super, ale oczywiście zepsuto dobry pomysł. Ten dodatek znudził mi się najszybciej. Wszystkiego jest za mało i nic nie jest aż takie ciekawe. Szczególnie czary, myślałam że będą lepsze. Na smoku też się zawiodłam. NIe dość że demoluje ogródek to jeszcze nie ma go tak jak innych zwierzaków w panelu rodzinny i prawie nic nie można z nim zrobić.
Zgadzam się z Tobą Konwalia! Za mało czarów i tych sekretnych, myślało się, że to będzie takie suuper a tu: wszystkie czary są proste nic ciekawego, smoka nie ma w panelu... moim zdaniem zespuli dobry pomysł a to już ostatni dodatek!! I było ich tylko siedem. Te simy miałam krótko ale mi sie znudzły. pomimo ze nie miałam kryształów i nie wspięłam się po fasoli. Najkrócej grałam włśnie w ten dodatek a najdłużej w randkę, balange i zwierzaki.
agatka678
13.12.2003, 11:05
Za mało czarów jest ja wszystkie już odkryłam.
Originally posted by joniss@Dec 12 2003, 11:07 AM
Dla mnie troche za mało czarów i za mało dodatków. A poza tym w grze jest Księga czarów dla początkujących- a czemu nie ma jakiś etapów??? Fajnie by było sobie myśleć że ma się najbardziej uzdolnionego magicznie Sima w okolicy...
Zgadzam sie z tobą.
O wiele ciekawiej by było gdyby zrobili jakieś etapy. Ale cóż gra i tak im wyszła.
A co do czarów to prawda trochę ich mało ;)
Malo czarów i zadan od sprzedawcow.
Moim zdaniem mogłoby być więcej czarów. Poza tym inni simowie wogóle się niedziwią jak ktoś nagle zaczaruje drugiego sima w żabę. To wszystko jest dla nich takie oczywiste. Mogliby się choć trochę dziwić gdy np. przyjaciel zostanie zamieniony w ropuchę... :\
w ogóle gra jest jakaś taka krótka, nijaka. twórcy mieli znakomity pomysł, lecz wygląda to tak, jakby po rozpoczęciu pracy nad abrą stracili cały zapał, a ich wena wyjechała na wakacje. bo przecież po zdobyciu wszystkich składników, nauczeniu się wszystkich czarów i poznaniu wszystkich "bonusów" i niespodzianek typu kryształy w ogródku (które są miłym, aczkolwiek skromnym urozmaiceniem) to w zasadzie nie mamy nic więcej do roboty. ale mi mimo to bardzo, ale to bardzo mi się podoba ten dodatek, jak i zresztą wszystkie inne. nie wydałabym tyle kasy na oryginał, ale kupiłam pirata i teraz mogę świetnie się przy abrze pobawić.
powinno/powinna/powinny być:
więcej potraw do gotowania
więcej magicznych przedmiotów (np. w ŚW była lampa z dżinem, kula do wróżenia, powinny byc takie rzeczy)
możliwość latania na miotle :D
więcej obiektów w ogródku typu kryształy, fasola
ciekawsze rozwiązanie fasoli (rośnie tyle, a na końcu niebieskie tandetne tło i puszka z fasolą)
więcej przedmiotów do domu, tapet, podłóg etc.
ciekawsze czary (i więcej!)
więcej składników i sprzedawców
większe Abrakadabrowo
Ogólnie, wszystkiego powinno być trochę więcej ;) Potraktowali to Abre trochę "na odwal".
karolina
16.12.2004, 15:17
ogólnie nie podoba mi się za bardzo Abra :P
Hm...co mi sie nie podoba w abrze...wiecie, to jednak temat, nad którym trzeba by było troche pomysleć i podyskutować. No rzeczywiście, jest za mało czarów. I troche denerwuje to, że w ksiedze zaklec są składniki, ale nie napisane jest, co z tych składników wychodzi (jest dopiero po odkryciu tych czarów). Ale gra ma też swoje zalety, na przykład twórcze podejście do pomysłu "czary-mary". Po prostu za największe wady gry uznaje te wyżej wymienione, to tyle.
Kasia-Barbie
17.02.2005, 16:08
Najbardziej w abrze wkurza mnie to, iż po (prawie) każdy składnik trzeba lecieć do abrakadabrowa i w dodatku mieć specjalne pieniądze (magimony), żeby kupić cokolwiek.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.