Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dlaczego meble są białe i świecą??:((

pysia2713
06.09.2005, 13:26
:con: Witam! :(
Jak kilka miesięcy temu instalowałam Sims 2 wszystko było super,choć wolno chodziły. Wczoraj postanowiłam znowu zainstalować grę, ale okazało się,że pojawił się problem:((((( :1smutny: .Gdy kupię jakiś mebel objętnie jaki to jak się już go postawi to on sie robi cały biały,bez konturów jakby ktoś go wyciol na białej kartce :((((((((.Nie wiem co sie dzieje,myslalam ze to wina direrekt x,ale zaisntalowalam najnowsza wersje i jedyne co to gra super szybko chodzi ale problem z meblami nie zniknoł czy ktoś może mi pomoć bo nie da sie grać ;( :con:

moniak1993
06.09.2005, 14:39
:con: Witam! :(
Jak kilka miesięcy temu instalowałam Sims 2 wszystko było super,choć wolno chodziły. Wczoraj postanowiłam znowu zainstalować grę, ale okazało się,że pojawił się problem:((((( :1smutny: .Gdy kupię jakiś mebel objętnie jaki to jak się już go postawi to on sie robi cały biały,bez konturów jakby ktoś go wyciol na białej kartce :((((((((.Nie wiem co sie dzieje,myslalam ze to wina direrekt x,ale zaisntalowalam najnowsza wersje i jedyne co to gra super szybko chodzi ale problem z meblami nie zniknoł czy ktoś może mi pomoć bo nie da sie grać ;( :con:

Czy Ty masz moze sciagniete jakies melble/ciuchy/fryzury z netu? jesli tak to moze przez nie to sie dzieje...

pysia2713
06.09.2005, 15:51
witam!
wlasnie nie,mam tylko zainstalowana grę ;( bez cracka żadnego nawet:( :1smutny:

pysia2713
07.09.2005, 06:31
:( No i cio nikt mi nie pomoze :(((((((((((((((((((((((??????????????????. Podam przyklad kupilam dom,a tam palmy sacale biale,lawki biale,stoly biale:(Nie mam zadnych dodatkow:( nie wiem co sie dzieje:( HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1smutny:

Hunter666
07.09.2005, 07:02
Zasadnicze pytanie =>> Czy Twoja wersja gry jest orginalna?

Incognito
07.09.2005, 07:39
To nie musi być wina pirata. Ja mialem oryginal i tez u mnie tak bylo. Zainstaluj nowe sterowniki do swojej karty graficznej.

Zerat
07.09.2005, 10:26
jak nie poskutkuja nowsze .. sproboj tez starsze, sptkalem sie ze nowe sterowniki sprawialy wieksze klopoty niz te na ktorych sie jakis problem pojawial

pysia2713
07.09.2005, 15:35
dzięki za rady,probowalam,zmienialam sterowniki bo mialam najnowsze zmienilam na starsze i nic:(,wiekszosc elemetow gry sa biale:(,nie da sie grac,nie wiem co sie dzieje,tym bardzi ze ta gra mi wczesniej chodzila:( :con: Moze jakies inne pmysly:(? blagam :1smutny:

Dementor
07.09.2005, 16:15
zainstaluj jeszcze raz a nie wyskakiwało ci okienko , że np. z kartą graficzną jest cuś nie tak bo jeżeli nie to zainstaluj jeszcze raz :)

pozdrawiam ^x^ całuski

Shady Lade
07.09.2005, 16:24
A może wirusek?? Jeżeli to oryginall to ja bym wymieniła w sklepie.. z reklamacją, nie? A jeżeli to piracik.. chyba nie ma o czym gadać ;)