Zobacz pełną wersję : Dlaczego meble są białe i świecą??:((
pysia2713
06.09.2005, 13:26
:con: Witam! :(
Jak kilka miesięcy temu instalowałam Sims 2 wszystko było super,choć wolno chodziły. Wczoraj postanowiłam znowu zainstalować grę, ale okazało się,że pojawił się problem:((((( :1smutny: .Gdy kupię jakiś mebel objętnie jaki to jak się już go postawi to on sie robi cały biały,bez konturów jakby ktoś go wyciol na białej kartce :((((((((.Nie wiem co sie dzieje,myslalam ze to wina direrekt x,ale zaisntalowalam najnowsza wersje i jedyne co to gra super szybko chodzi ale problem z meblami nie zniknoł czy ktoś może mi pomoć bo nie da sie grać ;( :con:
moniak1993
06.09.2005, 14:39
:con: Witam! :(
Jak kilka miesięcy temu instalowałam Sims 2 wszystko było super,choć wolno chodziły. Wczoraj postanowiłam znowu zainstalować grę, ale okazało się,że pojawił się problem:((((( :1smutny: .Gdy kupię jakiś mebel objętnie jaki to jak się już go postawi to on sie robi cały biały,bez konturów jakby ktoś go wyciol na białej kartce :((((((((.Nie wiem co sie dzieje,myslalam ze to wina direrekt x,ale zaisntalowalam najnowsza wersje i jedyne co to gra super szybko chodzi ale problem z meblami nie zniknoł czy ktoś może mi pomoć bo nie da sie grać ;( :con:
Czy Ty masz moze sciagniete jakies melble/ciuchy/fryzury z netu? jesli tak to moze przez nie to sie dzieje...
pysia2713
06.09.2005, 15:51
witam!
wlasnie nie,mam tylko zainstalowana grę ;( bez cracka żadnego nawet:( :1smutny:
pysia2713
07.09.2005, 06:31
:( No i cio nikt mi nie pomoze :(((((((((((((((((((((((??????????????????. Podam przyklad kupilam dom,a tam palmy sacale biale,lawki biale,stoly biale:(Nie mam zadnych dodatkow:( nie wiem co sie dzieje:( HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1smutny:
Hunter666
07.09.2005, 07:02
Zasadnicze pytanie =>> Czy Twoja wersja gry jest orginalna?
Incognito
07.09.2005, 07:39
To nie musi być wina pirata. Ja mialem oryginal i tez u mnie tak bylo. Zainstaluj nowe sterowniki do swojej karty graficznej.
jak nie poskutkuja nowsze .. sproboj tez starsze, sptkalem sie ze nowe sterowniki sprawialy wieksze klopoty niz te na ktorych sie jakis problem pojawial
pysia2713
07.09.2005, 15:35
dzięki za rady,probowalam,zmienialam sterowniki bo mialam najnowsze zmienilam na starsze i nic:(,wiekszosc elemetow gry sa biale:(,nie da sie grac,nie wiem co sie dzieje,tym bardzi ze ta gra mi wczesniej chodzila:( :con: Moze jakies inne pmysly:(? blagam :1smutny:
Dementor
07.09.2005, 16:15
zainstaluj jeszcze raz a nie wyskakiwało ci okienko , że np. z kartą graficzną jest cuś nie tak bo jeżeli nie to zainstaluj jeszcze raz :)
pozdrawiam ^x^ całuski
Shady Lade
07.09.2005, 16:24
A może wirusek?? Jeżeli to oryginall to ja bym wymieniła w sklepie.. z reklamacją, nie? A jeżeli to piracik.. chyba nie ma o czym gadać ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.