Zobacz pełną wersję : Korzeń problemu.Kwiat nieudanego czaru?
Samantha
12.12.2003, 16:49
Mam takie pytanie z ciekwaości...
Nie znalazłam nic wcześniej na forum więc założyłam ten temat.
Jak myslicie?Czy korzeń problemu tio "kwiat" nieudanego czaru ?
Np.jak próbóje rzucić jakiś wymyślony przeze mnie czar (zawsze jak dotąd nieudany :ph34r: ...)gdzieś na działce wyrasta korzeń problemu.Jeżeli rzucam udane czary (nio bo z książki czarów :D) wyrasta Peralgonia na baterie słoneczne...
Jeżeli rzuce czar taki jak np. Piekna i bestia (na siebie oczywiście ;) ) wyrosły Mi kryształy... (dokładnie siedem) .
Co o tym sądzicie? ^_^
A co ten korzeń problemu robi bo jak mi wyrosł to nie wiedziałam co on robi!
Samantha
12.12.2003, 16:58
Mrówka.Najwięcej miałam go przez 3 dni, i zawsze jak na niego klikałam pisało ,,Nic nie da się zrobić". Ale będę trzymać go dłużej, i jak czegoś się dowiem to zaraz wystukam Ci na meila oki? ^_^
OK Samantha jesteś chyba najfajniejsza z forum jakby co to napisz mi prywatną wiadomość OK?
juz do tego jest prywatna wiadomosc;[[[ ja niesadze zeby tak bylo, wracajac do tematu, dlatego ze czary zadko mi sie nie udaja...a wszystkie juz znam mam jedna pelargonie, dwa korzenie, i jeden krysztal ktory wyrosl na drodze i musialam go usuwac!!
Samantha
12.12.2003, 17:38
Mrówka dziękuje. :) :lol: Miło Mi to słyszeć.... ]
A włąsnie udało Wam się znaleźć już jakiś nowy czar , wypiek czy nektar? (Oprócz nektaru powodującvego niewidzialnośc... tj. pot ropuchy, winogrona, winogrona, albo wypiek babeczka powodująca ,że nasz sim ma oślą główkę :D ; proszek do pieczenia, cukier, pył chochlików ) :lol:
Konwalia
12.12.2003, 18:40
Chyba raczej nie. To jest bardzo trudnie. Ja nie mam cierpliwości i nie chce mi się mózgownicy wysilać.
Po co tracić składniki.. To chyba Catia wynalazła te ukryte czary
Samantha
12.12.2003, 19:21
Filen.Chodzi Ci o nektar i tą babeczkę? Je można uzyskać z tej maszyny z wróżbami.Jedna wróżba 2$. :lol:
Wiesz, ja Abry już nie mam :P ale nie żałuje bo mi sie zuuudziłą :D
A co ty z ta abra zrobiles?
Edeta Kudou
12.12.2003, 22:18
Originally posted by Samantha@Dec 12 2003, 05:49 PM
Jeżeli rzuce czar taki jak Piekna i bestia (na siebie oczywiście ;) ) wyrosły Mi kryształy... (dokładnie siedem) .
Siedem naraz???
To serio tak działa czy to jakaś bujda...
Samantha
13.12.2003, 07:53
Och! Nie... Tylko jak rzucałam jakieś inne to rosły za każdym razem inne... :lol:
Co jakiś czas...
Samantha
13.12.2003, 07:54
Originally posted by Filen@Dec 12 2003, 09:56 PM
Wiesz, ja Abry już nie mam :P ale nie żałuje bo mi sie zuuudziłą :D
Filen.JUŻ? A co zrobiłaś z Abrą? tak z ciekawości :lol:
agatka678
13.12.2003, 10:18
U mnie wyrosły 3 kryształy(nie naraz)umiejętność ducha, gorącej stopy i elektrycznej dłoni.Te kryształy rosną ale nic się nie da już zrobić.
Samantha
13.12.2003, 10:26
agatka678.Niom.... ale one tylko trochę po zdobyciu tej umiejetności rosną... Chyba w 3-4 dni... Już potem nie.. .:lol: Przynjamniej u mnie... :lol:
agatka678
13.12.2003, 10:32
Jak mi urósł to go skasowałam to użyłam Piękna lub Bestia i urósł mi nowy.
A to on rosnie dopiero gdy sie uzywa piekna lub bestia? To dziwne. Mi zacza rosnac dopiero za 5 razem.
Mi korzeń w Abrakadabrowiie wyrósł...może cś z tego będzie...
Ma on niby trzy fazy. Pierwsza to ze jest bardzo maly, druga to troche wiekszy a trzeci to juz duzy. Tak samo z pelargoniom. Nie wiem do czego one sa.
Samantha
13.12.2003, 20:15
Originally posted by Sasza@Dec 13 2003, 06:24 PM
A to on rosnie dopiero gdy sie uzywa piekna lub bestia? To dziwne. Mi zacza rosnac dopiero za 5 razem.
Sasza Ja mówiłam na przykład... :P
Aha... nie wiedzialem. Ale mi wogole wyrosl po piekna lub bestia.
Samantha
13.12.2003, 20:47
Ok.Nic nie szkodzi. :) A który kryształ Ci wyrósł?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.