Zobacz pełną wersję : Czy warto kupić THE SIMS ABRAKADABRA
Sebastian
12.12.2003, 17:23
ODPOWIADAJCIE ZAPRASZAM
ja głosuje na tak ale ta gra szybko sie nudzi :angry:
Samantha
12.12.2003, 17:33
Originally posted by Filen@Dec 12 2003, 07:27 PM
ja głosuje na tak ale ta gra szybko sie nudzi :angry:
Filen.Trochę się z tobą zgadzam.Nawet jak się gra bez kodów...
Za mało zaklęć.... Szczególnie z tymi nie odkrytymi ^_^ :angry:
Sebastian
12.12.2003, 18:03
dzięki za pierwsze odpowiedzi. zapraszam do nastepnych
No macie racje.....już odkryłam wszystkie czary i gar mi sie znudziła
Samantha
12.12.2003, 18:12
ela. Odkryłaś już jakiś "tajny" czar? ^_^
Konwalia
12.12.2003, 18:34
Te tajne czary się strasznie trudno odkrywa. Pewnie jest ich bardzo mało dlatego nie można ich znaleźć. A gra jest fajna... przez pierwsze pół godziny, później to robi się nudne jak flaki z olejem. Te czary to takie przydatne i niezbędne do życia to nie są i wogóle takie nieciekawe.
Ja nie mam jeszcze Abry ale ponoć szybko się nudzi.... :S
To prawda. Jak się odkryje wszystkie czary, kryształy itp... to nuuuuuda!!
Sebastian
12.12.2003, 19:31
dzięki za wypowiedzi. ale na ile czsu jest abrakadabra??
agatka678
12.12.2003, 20:01
Nudzi sie ale puki są tajne czary to nawet nawet...
Bardzo lubie siimsy :D . Jednak sie wam przyznam....te o wiele szybciej mi sie znudziły ;) <_<
Boze co wy do tej abry macie? Znudzily wam sie ale napewno tylko dlatego w to nie gracie: ;) A tak wogole to lepsze jest chyba miec zwykle simsy i abra a nie zwykle simsy i balange. ;)
agatka678
12.12.2003, 21:11
Abra jest najlepszym dodatkiem i nic tego nie zmieni!!!
Edeta Kudou
12.12.2003, 22:15
Abra jest najlepszym jak dotąd dodatkiem ale z tym nudzeniem się to chyba macie racje....
Samantha
13.12.2003, 07:56
Ja tam cały czas sobie gram :D... Próbuje odkryć tajne czary :lol:
Abra jest najlepszym dodatkiem!!! W końcu to ostatni dodatek i musi być superowy choć szybko się nudzi!!! :) :(
Sebastian
13.12.2003, 10:32
a co to są te tajne czary??
agatka678
13.12.2003, 10:41
Których nie ma w księdze czarów.
Tak, Abra jest zdecydowanie najlepsza ale niestety szybko się nudzi. Zgodze się z Filen, ze kiedy odkryj sie wszystkie kryszały, czary i w ogóle - gra sie robi nudna. Ale polecam kupić!
Ja odkrylem juz bardzo duzo ale i tak bede probowal odkryc wiecej. Nawet gdy sobie kupie ts2 to bede nadal tez w 1 gral. :D
agatka678
14.12.2003, 11:46
Do TS2 to Abrakadabra juz mi sie znudzi.
andonezja
14.12.2003, 15:13
ja wszystkie czary odkrylam jednego dnia, kryztaly w ciagu tygodnia, fasola mi wyrosla po dwoch dniach, pelargonia i korzonki po jednym. teraz to mi siem nawet nie chce abry wlaczyc...
andonezja czy grałaś bez kodów?? Jeżeli tak to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andonezja
15.12.2003, 15:09
uzywalam tylko move_objects do polepszania humoru ;)
ja pzewaznie tez ale i do szybkiego sprzedania czegos tez
andonezja tego kodu nie wliczamy po przecież prawie każdy go używa!!!!!!!!!!!
Sebastian
17.12.2003, 12:28
a jakie są kody do the sims abrakadabra??
Samantha
17.12.2003, 12:38
Sebastian.Mniej więcej takie same jak w innych częściach gry THE SIMS:
rosebud-kasa kasa (1000 simoleanów)
!;!;!:-kasa kasa (działa tylko po wpisaniu wcześniej rosebud,nbie przejmuj się jak pisze ,że kod sie nie przyjał :P, cały czas naciskaj enter, i patrz na stan twojego konta.
move_objects on/off-włącza/wyłącza opcje przesówania simów itp.(Z tym kodziekiem nigdy nie pokarze Ci się ,że sim własnie korzysta z tego obiektu, nawet jeśli korzysta :D)
water_tool-twój dom otacza woda.(u mnie nie działą.Choc mam wszystkie SIMS oprócz DELUXE i DOUBLE DELUXE.I oprtócz TS 2 :D)
e.... więcej nie pamiętam... :|
Jest jeszcze jeden kod...
MAGICBUD-1000 magimonów ale nie działa!!! :( :( :( :( :(
Originally posted by kiara@Dec 17 2003, 03:10 PM
Jest jeszcze jeden kod...
MAGICBUD-1000 magimonów ale nie działa!!! :( :( :( :( :(
Skoro nie działa, to żaden z niego kod :P
Tak, ale ktoś mówił że mu działa!!! A zresztą można ściągnąć kodzik!!!
hmm...czy warto kupić..?ja tam sobię ściągnęłam..tzn..szwagierek ściągnął..:)
ale ogólnie podoba mi się bardzo..
Sebastian
19.12.2003, 11:57
ale kody takie tylko do abry typu jak mówiła kiara magicbud to więcej nie ma??
Nie znam innych kodów do abry bo ten poznałam na forum.
Niedawno sobie kupiłam abrakadabra i ... jest 100 razy lepszy od gwiazdy( którą też mam ) więc polecam ... :D
Ja w TS* nie grałam , a szkoda bo widziałam tego pudelka różowego :P Nie preferuję pudelków, ale polecam TS abrakadabra. No, mi się szybko znudziła bo odkryłam te wszystkie rzeczy i w ogóle. No ale jeszcze raz polecam :D
Niespotykany
20.12.2003, 09:55
No właśnie- nie wiem czy kupować czy nie- ale nie rozumiem jednego faktu. Wszyscy (większość) pisze że gra się szybko nudzi a przecież tyle czarów że szok.
Komentarze proszę.
tomek-toms!
Mój komentarz:
Tym którym się udało odkryć
szybko te czary to mówią że
szybko im się nudzi.
no trudno żeby się nie nudziło
profesjonalistom którzy bardzo
szybko je odkryli.
Sebastian
22.12.2003, 21:19
DZIĘKI ZA WYPOWIEDZI. JUTRO BĘDE MIAŁ NOWEGO KOMPA I ODPOCZĄTKU BĘDE INSTALOWAŁ WSZYSTKIE SIMSY I CHYBA KUPIE ABRE
NO ALE NIE WIEM. I CO Z KODAMI?? JAKI JEST KOD NA DOBRE SAMOPOCZUCIE?? I JAK SIE ODKRYWA CZARY??
Sebastian kup sobie Abrakadabre wszyscy ją chwalą razem ze mną. kody można ściągnc.
Sebastian
23.12.2003, 15:56
tak nadszedł ten dzień około 22 bede juz miał sprawny nowy komp więc jutro instaluje simsy. skąd można kody zciągnąć do abry?? i jaki jest kod na dobre samopoczucie??
Sebastian
28.12.2003, 15:30
Już grałem na mojim nowym kompie ale nie kupiłem abry narazie ,mysze znaleść płyte do grania z the sims zwierzaki bo chce wszystkie dodatki pokoleji zainstalować. ma ktoś kody do abry???????????
Nie pisz posta pod postem.... nie ma kodów do Abry. Są tyle zwyczajne takie jak rosebud, move_objects on itp.
Sebastian
02.01.2004, 12:48
żabka zauwarz że jeden post pisałem 23grudnia a drugi 28grudnia kiedy bedzie okazja kupie abre bo jest strasznie tania tylko 69zł ale może zamiast abry kupie myszke bezprzewodową za 349zł nie wiem
Ja Ci radzę The Sims Abrakadabra - jaki pozytek będziesz miał z bezprzewodowej myszki?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.