Zobacz pełną wersję : Tajne składniki!!
Lakomczuszek
13.12.2003, 15:00
Ludzi odktyłem nowy czar!
Składniki: MASŁO - PROSZEK DO PIECZENIA - PYŁ DIAMENTOWY
Narzędzie zastsosowawcze: PIEC
Działanie: SIM MUSI ZJEŚĆ UPIECZONE CIASTKO, PO CHWILI JEGO GŁOWA ZAMIENIA SIĘ W OŚLĄ! ABY CZAR ODWROCIC TRZEBA PO PROSTU PRZEBRAC SIE W CODZIENNE CIUCHY.
naprowadził mnie magazyn "Cyber Mycha"
bardzo ieszymy sie go odkryles...w kazdym razie ja juz go znam od dawna;[
"Przepis" na ten czar rzeczywiście jest na forum już od jakiegoś czasu ;)
Ten przepis jest na forum od jakiegoś czasu wszyscy go znamy! (prawie wszyscy)
Nie mówcie tak "wszyscy", bo ja np. nie wiedziałam.
http://simowska1994.w.interia.pl/szablon_obrazki/3.gifPozdroffka ;)
andonezja
13.12.2003, 17:35
niom trudno, czar wiekszosc zna. a jush mialam nadzieje :/
dobrze, zamknac temat, bo podobny jest w liscie aktwynych!!!
No fajny czar, większość go zna i wypróbowała, ale fajnie, że wspomniałeś. B) B) B) B)
znacie jeszcze jakieś inne nowe czary??
Samantha
13.12.2003, 19:45
Originally posted by Lakomczuszek@Dec 13 2003, 05:00 PM
Działanie: SIM MUSI ZJEŚĆ UPIECZONE CIASTKO, PO CHWILI JEGO GŁOWA ZAMIENIA SIĘ W OŚLĄ! ABY CZAR ODWROCIC TRZEBA PO PROSTU PRZEBRAC SIE W CODZIENNE CIUCHY.
Większośc ludzi na Forum zna już ten czar Lakomczuszek.Ale pomoże on "niewtajemniczonym". ^_^
Arenard Ja jeszcze żadnego nie odkryłam... I wątpie ,że coś odkryje... :lol: ale jak to mówią liczą się dobre chęci.... e... chociaż czasem z dobrych intencji rodzą się największe błędy i konflikty. :o
Originally posted by Arenard@Dec 13 2003, 08:22 PM
znacie jeszcze jakieś inne nowe czary??
Jest magiczny Nektar: Pot ropuchy, winogrona, winogrona. Nie można go magazynowac twój sim musi go od razu wypić :P Wtedy staje się duuuchem :P
Sim musi go wypić w nocy-_-
Wiesz, niekoniecznie. Mój sim wypił go akurat o godzinie 8:46 i wtedy równiez stał sie duchem. To nie zalezy od pory dnia :P
O_o Zaskoczyłaś mnie:-P A poza ym w formule którą podał Lakomczuszek jest błąd pył chochlików nie diamentowy!
No, racja. bo diamentowego pyłu dodac nie można a nawet gdyby to by nic nie wyszło :P biedaczek ze zdenerowania sie pomylił ;)
Pewnie chciał żeby asze Simy połamały Sobie zęby':lol:'
A kiedys ktos powiedzal na forum ze jets czr "dorosnac w minutke" czy ten czar istnieje?????
Jest - mały Sim zamienia się w dorosłego, jak łatwo się zresztą domyśleć ;) Ale składników nie pamiętam :P
Samantha
14.12.2003, 10:31
Nie lubię tego czaru... Mój malutki słodziutki simek staję się wtedy brzydki i dorasta :P Zazwyczaj twarz ma obrzydliwie szkaradną! :lol:
agatka678
14.12.2003, 11:21
A jakie składniki proszę powiedzcie bo ja go nie znam.
andonezja
14.12.2003, 14:42
nie pamietam przepisu. jest w ksiedze zaklec.
Dziecko mojej Simki skorzystało z tego czaru "dorosnąć w minutę" i twarz miała taką samą jak jej mama :P Widocznie też tak można... ;)
agatka678
14.12.2003, 19:44
W księdze zaklęć nie pisze!!!
Bo to księga zaklęć - dziecko usi do niej zajrzeć. No i musisz w końcu poodkrywać ajkieś czary wtedy będziesz wiedziała który to czar
andonezja
15.12.2003, 14:05
Ale nie polecam tego czaru. Z mojej slicznej blondyneczki wyrosla mi jakas siwa gruba baba. Fu!!!
Edeta Kudou
16.12.2003, 16:57
A mnie wyrósł taki ładny chłopak :D
Składniki to 2 razy smocza łuska i raz pył wróżek.
przepis na ten czar mówi czarownica w abrakadabra(tym mieście) jak kilkanaście monet wrzucisz! :blink:
ja tam lubie automatyczną wróżke :P
Originally posted by Lakomczuszek@Dec 13 2003, 05:00 PM
O , ojej! Ale się podniecasz, ja to jush dawno wiem! Masz podjare....
Skoro wyjaśnione to zamykam :) Dziękujemy za pomoc. http://members.lycos.co.uk/sephorka/dodatki/klozet5.gif
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.