PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z okienkiem do wpisywania kodów !!!!

misiuleczek
16.09.2005, 13:13
Mam oryginalne The Sims 2 i wszystko jest jak ma być tylko jest jeden problem - daje ctrl + shift + c i nic !!!!! nie chce mi wejsc okienko wiec nie moge wpisac kodów ! Co mam zrobić ?? Kiedyś se wgrałem nie oryginalne i bylo normalnie a teraz ani oryginalne ani nie oryginalne nic nie pomagają... Proszę pomóżcie !!!!!

Rendy
16.09.2005, 13:47
Mam oryginalne The Sims 2 i wszystko jest jak ma być tylko jest jeden problem - daje ctrl + shift + c i nic !!!!! nie chce mi wejsc okienko wiec nie moge wpisac kodów ! Co mam zrobić ?? Kiedyś se wgrałem nie oryginalne i bylo normalnie a teraz ani oryginalne ani nie oryginalne nic nie pomagają... Proszę pomóżcie !!!!!może sprubój dać ctrl-shift-B a nie C nie wiem może zadiała nie wiem,bo u mnie wskakuje okienko do kodów.:P

Mesmerize
16.09.2005, 14:05
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22103&highlight=okno

kochamszczurki
17.09.2005, 11:25
Mam oryginalne The Sims 2 i wszystko jest jak ma być tylko jest jeden problem - daje ctrl + shift + c i nic !!!!! nie chce mi wejsc okienko wiec nie moge wpisac kodów ! Co mam zrobić ?? Kiedyś se wgrałem nie oryginalne i bylo normalnie a teraz ani oryginalne ani nie oryginalne nic nie pomagają... Proszę pomóżcie !!!!!

zainstalowałaś cursorsXP. odinstaluj, bo cursors używa tych samych skrótów klawiszowych i nie można wpisywać kodów. też to miałam
;)

misiuleczek
22.09.2005, 12:09
Mam cursor xp program chyba dlatego wlasnie... dzieki :)