Zobacz pełną wersję : Paski
Błagam niech ktoś mi odpisze!! Co mam zrobić albo jak ustawić ustawienia gry żeby moje simy znów były normalne a nie pół przeżroczyste?????????? cały czas było dobrze a jak zainstalowałam NŻ to sa przeoczyste prawie Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
sasha fierce
16.09.2005, 22:36
HAMER, wytłumacz to jakoś normalnie. Mało zrozumiałam, a masz jakieś dodatki, hacki lub wpisywałeś jakieś kody? To może mieć znaczny wpływ.
HAMER, wytłumacz to jakoś normalnie. Mało zrozumiałam, a masz jakieś dodatki, hacki lub wpisywałeś jakieś kody? To może mieć znaczny wpływ.
Błagam pomocy ja mam to samo!
Chodzi o to że postacie i czasami niektóre obiekty w czasie gry przycinają się (tak jakby) i są one na wpół przeźroczyste w paski. To jest naprawde derenwujące. Pamiętam że mam to od tąd, kiedy uninstalowałam simy i zainstalowałam je ponownie.
PS. Jestem nowa na forum pozdrowienia dla wszystkich ... z góry dzięki!
Więc mam pełno dodatków ale przed zainstalowaniem NŻ wszystko chodziło super. Jak włączyłam po zainstalowaniu nowego dodatku, to moje simy (niezależnie od rodzinki) były jakieś całe w paski poziome, półprzeżroczyste. Nie wiem jak mam to bardziej wytłumaczyć.Wygladaja jakby zanikały. Dodam jednak że żaden przedmiot tak się nie zachowuje, tylko simy.No i jak się ruszają to jest ok, ale jak stoja sobie w miejscu to sa prawie przeżroczyste tak jakby jakieś napięcie siadało. Przoszę o pomoc. Z góry dziękuję. :(
patrysiaz1992
17.09.2005, 18:49
Więc mam pełno dodatków .No i jak się ruszają to jest ok, ale jak stoja sobie w miejscu to sa prawie przeżroczyste tak jakby jakieś napięcie siadało. Przoszę o pomoc. Z góry dziękuję. :(
Niekopatymbilne dodatki, błędne hacki, rany! Ileż z tymi dodatkami problemów! Radziłabym oczyścić downloads i dopiero potem zakładać temat... Sory, ale mówię prawdę i tylko prawdę ;) .
Pozdrawiam:*
Niekopatymbilne dodatki, błędne hacki, rany! Ileż z tymi dodatkami problemów! Radziłabym oczyścić downloads i dopiero potem zakładać temat... Sory, ale mówię prawdę i tylko prawdę ;) .
Pozdrawiam:*
WAŻNE !!!
Każdy kto mam problem z tymi paskami - mam rozwiązanie!
Wystarczyło przeczytać plik readme, który jest dostępny na tym forum do gry THE SIMS. Poprostu trzeba ściągnąć najnowszew sterowniki do swojej karty graficznej. Mi to pomogło!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.