Zobacz pełną wersję : kryształy, dom abrakadabra, fasola i 99 domek
1.Mam takie pytanie jak kupic jeden z 3 domow w dzielnicy abrakadabra ??? nie moge wogole go kupic i nie wiem jak!!! pomocy
2. jak wychodowac fasole ??? kiedy ona wyrasta czy mozna ja kupic??
3. a co z krysztalami gdzie rosna ?? jak wygladaja ??
PROSZE POWIEDZCIE MI TO WAZNE A SZCZEGOLNIE 1. PYTANIE !!! :o
oj kochanie na tym forum juz bylo duzo rzeczy na ten temat:) slonko...musisz zarobic magimony w akadabrowie by moc kupic dom w nim:) fasola wyrasta jak duzo czarujesz a zdjecie krysztalow tez juz byly pokazywane. wystarczy tylko troche poszukac:)
Samantha
13.12.2003, 20:22
Originally posted by tyska@Dec 13 2003, 06:32 PM
1.Mam takie pytanie jak kupic jeden z 3 domow w dzielnicy abrakadabra ??? nie moge wogole go kupic i nie wiem jak!!! pomocy
2. jak wychodowac fasole ??? kiedy ona wyrasta czy mozna ja kupic??
3. a co z krysztalami gdzie rosna ?? jak wygladaja ??
PROSZE POWIEDZCIE MI TO WAZNE A SZCZEGOLNIE 1. PYTANIE !!! :o
Odpowiedzi na twoje pytania :
1.Musisz mieć od 1000 do 1500 magimonów.Można je zdobyć wygrywając pojedynki,hipnotyzując kobrę,pokazując rozmaite sztuczki na specjalnej arenie i przywoływając duchy i mumie oraz wielki hurgan(czy coś w tym stylu :P) również na specjalnej arenie.Jezeli dobre będą twoje sztuczki i ludziom będą się podobać dostaniesz więcej magimonów.(Najlepiej jeżeli wszystkie umjejętności będziesz miałą na maxa.)Jeste też drugi sposób.Możesz ściągnąć magimony do kupienia w The Sims.Oto link tej stronki: http://www.simestates.com/phyllis'_features.htm
2.Fasola wyrasta jeżeli aktywnie rzucasz uroki i rozmaite zaklęcia :).Można ją też ściągnąć z netu i kupić w roślinkach w trybie budowania z tej stronki: http://sims.kelsha.net/magic1.html
3.Kryształów Ja odkryłam siedem.
Działające kryształy dla dorosłych:
fioletowy/purpurowy-teleportacja
czerwony-gorąca stopa (siarka)
zielony-duch
niebieski-elektryczna dłoń
czarny-wygaszanie (przyda Ci się jak wybuchnie pożar)
biały-lewitacja
żółty-sztuczka magiczna
dzieci:(tylko z różdżką)
czerwony-gorąca stopa
fioletowy/purpurowy-teleportacja
żółty-sztuczka magiczna
P.S. Mam nadzieję ,że Ci pomogłam! :lol:
Sami
Ehm......mi tez pomogliscie.............Ale nadal nie rozumiem o co chodzi z ta wrena fasola
wspinasz się na tą fasole i jesteś w "domku 99" ale to wcale nie jest domek tylko wielki Will Wright śpiący i obok puszka z fasolami
agatka678
14.12.2003, 11:25
A ja mam problem.Wprowadziłam się do Uroczyska i zaczęłam skręcać nić.Urósł mi kawałek fasoli.Przez 5 dni rosła mi normalnie a potem przestała.Robiłam mnóstwo czarów, rzucałam i nie chciała rosnąć już.Proszę pomóżcie!!!
J ateż nie wiem co się działo z moją fasolą :blink: Najpierw mi rosła w zaleńczym tempie a potem przestała!! Zaczełam czarować, rzucac wszystkie możliwe czary i nic! Po pewnym czasie dałam sobie spokój i fasola zaczęła mi powolutku rosnąć :blink: nie wiem czemu się tak działo :blink: ale twojego problemu nie potrafię rozwiązać :blink:
andonezja
14.12.2003, 15:23
ja mialam ta fasola i wspielam sie i tam na gorze mozna nawet domek zbudowac (w kazdym razie ja moglam, ale moze to po tym jak wwpisywalam kod move_objects) i jest tak slodko niebiesko. ktos na forum mowil ze po zejsciu z domku 99 mial duzo roznych magicznych skladnikow, a ja nie.... czy u was tez tak jest?
Mnie tam żadnych nowych składników nie przybyło ;)
Samantha
14.12.2003, 16:48
Dużo róznych magicznych składników? :huh:
Ja nie miałam nic.Nie licząc magicznej fasoli któą "ukradłam"...
składników pojawia się około 20, co jest fantastyczne pojawiły mi się też np. czarne róże (których moja simka- gwiazda nie mogła w stanie zdobyć). Zrobiło mi się tak u 2 simów ale wydaje mi się że, mieli dobry humorek <_<
andonezja
15.12.2003, 14:08
moja tesh miala bardzo dobry humorek i nic. hmm... a u ciebie to bylo w abrakadabrowie czy w simcity? u mnie w abrakadabrowie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.