Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : SimPe do pupy?:/

thesims2nastudiach
18.09.2005, 18:29
normalnie od rana chce mnie szlak trafic normalnie ;/ zainstalowalam sobie SimPe to najnowsze chyba ;/ wiem ze jest po polsku <lol> no i wlaczam simpe i zmieniam sobie w simie no bo byl na 1 roku stodiow i teraz jest na 4 :D:D i wlaczam simy z mysla ze sobie swietnie pogram a tu.... gra wolno chodzi i po niecalej minucie sie wylacza i pisze ze aplikacja zostala zamknieta no i nie wiem co mam robic? pomocy!

Margierytka
18.09.2005, 18:53
no i wlaczam simpe i zmieniam sobie w simie no bo byl na 1 roku stodiow i teraz jest na 4 :D:D i wlaczam simy z mysla ze sobie swietnie pogram a tu.... gra wolno chodzi i po niecalej minucie sie wylacza i pisze ze aplikacja zostala zamknieta no i nie wiem co mam robic? pomocy!

No cóż najpierw to trzeba sobie zrobic backup. A jeśli Ty jako laik trenujesz wycinanie ślepej kiszki na żywym pacjencie, to nie dziw się że ci zszedł, kiedy wychlastałeś mu połowę zawartości jamy brzusznej. Wejdź do SimPE, popraw co schrzaniłaś i odpal grę. Jak nie zadziała to sorry - reinstalka.

thesims2nastudiach
18.09.2005, 20:26
sorka ale ja nawet nie wiem co zchrzanilam ;/

Margierytka
18.09.2005, 21:19
No - popraw, że sim nie jest na IV roku a nie na I . No chyba, że jeszcze gdzieś grzebałaś. ... Bo jeśli grzebałaś no to możesz powiedzieć papa tej uczelni. Wykasuj ją i załóż na nowo.

thesims2nastudiach
19.09.2005, 12:52
No - popraw, że sim nie jest na IV roku a nie na I . No chyba, że jeszcze gdzieś grzebałaś. ... Bo jeśli grzebałaś no to możesz powiedzieć papa tej uczelni. Wykasuj ją i załóż na nowo.

czyyyli moze wykasuje simpe i ta rodzinke gdzie grzebalam a w najgorszym wypadku uczelnie? nooo ja juz sama nie wiem :/

Emma
22.09.2005, 16:33
Skąd masz ten towy SimPe?

thesims2nastudiach
24.09.2005, 20:25
http://sims.ambertation.de/index.shtml z tej stronki ale nie recze za nigo jest do eee w temacie :D:D