Zobacz pełną wersję : POMOCY!
HEJ, bardzo proszę o pomoc. mam kilka pytanek: skąd wziąć czarne róże? jak dziecko ma zdobywać składniki? co je smok? bardzo proszę o pomoc, najlepiej e-mailem:
[email protected]
mysiapysia
15.12.2003, 18:54
Originally posted by sonia@Dec 15 2003, 08:30 PM
HEJ, bardzo proszę o pomoc. mam kilka pytanek: skąd wziąć czarne róże? jak dziecko ma zdobywać składniki? co je smok? bardzo proszę o pomoc, najlepiej e-mailem:
[email protected]
jak masz gwiazde to przynosi je fanatyczny wielbiciel ale mi nigdy jeszcze nigdy ich nie dał buuu :(
[email protected]
jezeli chodzi o to to dzieci zdobywaja te skladniki tak jak kupisz kszeslo takie muchomorowe czy jakos tak . aby otrzymac pyl muszisz kupic a pozniej pobawic sie takim rozowym poselkiem z motylem
a te smokowe rzeczy jak sie kupi smoka ...
hehe mysiapysia :) jezeli chodzi o tegofanatycznego wielbiciela to on przychodzi dopiero wtedy gdy masz okolo 2.5 gwiazdki !
sonia czarne róże można kupić ale nie wiem gdzie
Originally posted by kiara@Dec 16 2003, 02:07 PM
sonia czarne róże można kupić ale nie wiem gdzie
Czarne róże nie są do kupienia - ich jedynym źródłem jest fanatyczny wielbiciel :lol:
Samantha
16.12.2003, 13:09
[email protected]
soniu.Oto jak zdobyć potrzebne Ci składniki:
1.Czarne róże przynosi fanatyczny wielbiciel.Jednak aby go mieć musisz mieć TS Gwiazda i conajmniej 2.5 gwiazdki sławy.
2.Dziecko składniki zodbywa baardzo prosto.Aby zdobyć muchomory musi usiąść na specjalnym krześle w kształcie pieczarki.Pył wróżkem można zdobyć bawiąc się różowym pudełkiem , smocze łzy łaskotając smoczka , a smoczą łuskę wyczesując go. :lol:
3.Smoki jedzą:
smocze smakołyki kupione u wampirzycy Wiki( TO SAMO STOISKO CO KUPOWAŁAŚ SMOCZKA).Je też kwiatki , najlepiej mu wg mnei smakują żonkile i żaby z nieudanego czaru "Róg Obfitości".
P.S.Aby smok nie "zjażył " Ci całego domku, kup mu smoczy gryzak u wampirzycy Wiki.
Pozdrawiam!
Samantha można smoczka też zagrodzić płotkiem dać lalkę i postawić kwiatki i żarcie dla nich!!
Samantha, a czy dorśli simowie też mogą zdobywać składniki takie jak: muchomory, łzy i łuska smoka robiąc to samo co dzieci???
Originally posted by SimOla@Dec 16 2003, 03:14 PM
Samantha, a czy dorśli simowie też mogą zdobywać składniki takie jak: muchomory, łzy i łuska smoka robiąc to samo co dzieci???
Tak, dorośli też. Tylko tym kuferkiem mogą się bawić jedynie dzieci ;)
mysiapysia
16.12.2003, 19:11
Originally posted by oleczka@Dec 15 2003, 10:46 PM
hehe mysiapysia :) jezeli chodzi o tegofanatycznego wielbiciela to on przychodzi dopiero wtedy gdy masz okolo 2.5 gwiazdki !
wiem oleczka problem polega na tym że ja mam 4 gwiazdki :P
Samantha
16.12.2003, 19:48
Originally posted by SimOla@Dec 16 2003, 03:14 PM
SimOlu.Tak jak wcześniej powidział galazek, pył wróżek mogą zdobywac tylko dzieci.Ale smocza łuskę oraz smocze łzy mogą zdobywać w ten sam sposób , lub poprostu kupić je u wampirzycy Wiki. :)
Co do tego co powiedziała tzn napisała przed chwilką kiara :lol:.Masz rację.Można tak również... :lol: Ale nie muszę pamiętac chyba wszystkiego ciom? :lol:
Pozdro
Originally posted by mysiapysia@Dec 16 2003, 09:11 PM
wiem oleczka problem polega na tym że ja mam 4 gwiazdki :P
hehe
A czy przypatkiem nie masz lokaja albo sprzątaczki??
Bo oni je wyrzucają!!
Samantha
17.12.2003, 14:43
Originally posted by kiara@Dec 17 2003, 03:39 PM
UZYSKUJESZ PRZEBACZENIE
kiara.Dziękuję Ci. :lol: heh.Baaardzo dziękuje!;)
mysiapysia
17.12.2003, 18:44
Originally posted by dzuma@Dec 17 2003, 04:11 PM
hehe
A czy przypatkiem nie masz lokaja albo sprzątaczki??
Bo oni je wyrzucają!!
a może i tak. Same kłopoty z tą służbą :D
SAMANTHA NIE MA ZA CO. ZAWSZE PRZEBACZAMY JA I INNI!!!
Samantha
18.12.2003, 18:26
kiara, wiem to :) .I dlatego Was lubię wszyyyyyyyyystkich :D .
Pozdrowienia!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.