Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Probelm z instalacją Nocne Życie

Gryska
01.10.2005, 12:36
W zasadzie to nie tyle problem z Nocne Życie ile z Na studiach.
Chodzi o to, że jak zainstalowałam sobie NŻ, to przestało działać NS. Nie wiem, czemu, bo po prostu NŻ doinstalowałam do tego co było, wyrzucając przedtem wszystkie dodatki z sieci.
Próbowałam już instalować wszystko jeszcze raz, od nowa, ale też nie podziałało... :o(((

HIELP! :o)))

Lapis_Lasuli
01.10.2005, 15:27
Napewno każdą część instalujesz w osobnych katalogach? I NS i NŻ??

**Kaczucha**
21.10.2005, 13:36
TS2 i NS działało ja talala... po instalacji NŻ pojawił sie komunikat "Dodatek the sims2: Na studiach został odinstalowany. Kontynuacja spowoduje skasowanie lokacji szkół wyższych...." Mam dwie opcje grać bez dodatku Na studiach albo wogóle. Pojęcia nie mam jak sobie z tym poradzić. Help!! Zaznaczam, że wszystko jest w oddzielnych katalogach i do tej pory nie miałam problemów z grą. Licze na pomoc. Pozdrawiam!!

moniak1993
21.10.2005, 20:35
Lapis_Lasuli : Mi się wydaję,że wszystko jest upchane w jedno i dlatego NS nie działa. ;)

Gryska: Instaluj każdy dodatek w OSOBNYCH katalogach!

arek_91
31.10.2005, 09:29
sprawdź czy w rejestrze gry podsawowej klucz EPsInstalled wartość wynosi Sims2EP1.exe,Sims2EP2.exe jak nie do go zmień

Jola
27.11.2005, 09:15
Ja również mam ten sam problem, próbowałam rozszyfrować wiadomość arka ale mi nie wychodzi - o co chodzi z tym rejestrem? Dodatki mam zainstalowane w oddzielnych katalogach. Czy moze tez musze zainstalowac je na oddzielnych dyskach??? Bardzo proszę o pomoc.

Caro'tka
27.11.2005, 20:31
sprawdź czy w rejestrze gry podsawowej klucz EPsInstalled wartość wynosi Sims2EP1.exe,Sims2EP2.exe jak nie do go zmień
Mika wyłaź! My z Miką mamy takie samy problemiki, heh...
A po pierwsze gdzie sa te rejestry całe.... eh heh napisze takie, srakie zmień na owakie a gdzie, kiedy, co i o co chodzi to nie wiadomo. <lol> Pomóżcie nam! błagamy ja chyba się zesikam....

EDIT: I usłyszycie tylko mój szyderczy smiech... buhahahahhaa

Mika432
27.11.2005, 20:35
Oooo widze ze ja i Caro 94 nie jestesmy wyjatkami. Tesh mam identyczny problem i przeinstalowywanie na wszystkie mozliwe sposoby nic nie dalo. nie mam dodatkow z neta, karaoke fix tesh nie, zainstalowalam w oddzielnych katalogach. wszystko niby zrobilam dobrze ale jednak nie dziala;/.o co chosi z tym rejestrem?! plz wymyslcie cos bo chce w koncu pograc!!