Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Duch w grze !?

Niespotykany
17.12.2003, 10:56
Niedawno przeczytałem że gdy Sim usiądzie z większą grupą osób pod kominkiem to jeden z nich może opowiadać historie. Ponadto w czasie opowiadania może przyjść do domu Sima duch.

galazek
17.12.2003, 12:20
Tak się dzieje podczas spotkań przy ognisku, a nie kominku ;)

Nindë
17.12.2003, 17:41
Duchy są ale przychodzą w nocy jeśli masz oczywiście groby a simowie zasiadaja przy ognisku nie kominku

Niespotykany
17.12.2003, 17:45
Dzięki bo nie wiedziałem. Wiem że w grze są duchy i czasami przychodzą z grobów ale zdarza mi się to sporadycznie. I jeszcze jedno- ile osób musi siedzieć aby była możliwa ta opcja ?

Nindë
17.12.2003, 17:50
Ehm....Nie wiedzalam że w ogole jest taka opcja nie wiem

galazek
17.12.2003, 18:05
Originally posted by tomek-toms@Dec 17 2003, 07:45 PM
Dzięki bo nie wiedziałem. Wiem że w grze są duchy i czasami przychodzą z grobów ale zdarza mi się to sporadycznie. I jeszcze jedno- ile osób musi siedzieć aby była możliwa ta opcja ?
To nie zależy od liczby osób przy ognisku, tylko od poziomu inwencji, charyzmy i... czegoś tam jeszcze :P opowiadającego historie ;)

aniakarpik
17.12.2003, 18:22
Mój sim miał umiejętności na maksa i duch nie przyszedł. Jest ktoś komu to się udało??

tomek
17.12.2003, 18:37
Ja nawet nie próbowałem :) Bede musiał to sprawdzić :P

galazek
17.12.2003, 18:41
Ja próbowałem wielokrotnie, ale też nigdy mi się nie udało :( Dlatego ściągnąłem sobie ognisko, z którego zawsze wychodzi ten duch :D - oczywiście nie pamiętam, jaka to była strona :P

ewcikp
17.12.2003, 18:47
Wiele razy siedzialam przy ognisku (oczywiscie w simach) opowiadajac historie lub spiewajac/grajac na gitarze. Duch mi 1 raz przyszedl...to bylo dawno i niewiem jak to zrobilam, wazne ze byl :) :D

tomek
17.12.2003, 18:50
Originally posted by galazek@Dec 17 2003, 08:41 PM
Ja próbowałem wielokrotnie, ale też nigdy mi się nie udało :( Dlatego ściągnąłem sobie ognisko, z którego zawsze wychodzi ten duch :D - oczywiście nie pamiętam, jaka to była strona :P
My bardzo podbni jestesmy :P
Jestem w identycznej sytuacji mam to ognicho na płytce :)

andonezja
18.12.2003, 15:36
u mnie nic podobnego sie nie dzialo. moze to z tym duchem to przypadek? ja swoich zawsze topie i podczas plywania w basenie w nocy mi najczesciej duchy przychodza. a od ogniska nigdy.

Nindë
18.12.2003, 17:14
Mialam ognisko i opowiadali o duchach w nocy i przy grobach nic z tego nie wyszlo

Aśka:)
19.12.2003, 11:50
Raz mi się udało:D Jak przy ognisku opowiadała osoba z maksymalną charyzmą i kreatywnością. Ale tylko raz, bo wszyscy ciągle mi od ognia uciekają, bo niewygodnie:D I tez używam ognia z netu, heeh, śmieszny ten dziadek:D

Dark Night
19.12.2003, 12:39
Mi się nigdy takie coś nie zdarzyło :(

Edeta Kudou
19.12.2003, 12:45
U mnie zawsze na wakacyjnej wyspie się zbierają przy ognisku ale duch jeszcze nie przyszedł :(

Witold
21.12.2003, 11:08
Duchy przychodzą w dwóch przypadkach. Pierwszy występuje, kiedy Sim zginie podczas pożaru, z wygłodzenia, lub utopi się basenie, lub w jakikolwiek sposób, to mamy urnę lub nagrobek. I w nocy przychodzą duchy.
Drugi przypadek, występuje jeśli mamy ognisko (dostęone m.in. w Balandze i Wakacjach). Siada kilku Simów przy ognisku i jeden z nich zaczyna odpowiadać o duchach. Jeśli opowiadający ma więcej niż sześć punktów charyzmy, to może się pojawić duch.

PchEłKa
22.12.2003, 13:55
ech, szkoda że ja nie miałam takiej sytuacji :(

Czerwone jabłuszko
22.12.2003, 16:13
Próbowałam! nie wyszło...:(...z resztą moje simy mają dość duchów wałesajacych się w ogródku(dzisiaj zabiłam 4 simów w tym trzech miastowych...postanowiłam wybic wszystkich miastowych heheheh..zabiłam też chlip..Arystotelesa..pierwszys raz mnie bolalo jak kogos zabilam chlip...taki byl śliczniusi..kiciuś..ale zemszcze sie na tym okropnym Kolcu)

Shawnee
22.12.2003, 21:17
Ja też zabijam te głupie psy i koty z głupimi imionami : Bzyk, Kolec, Świniak (Boze, kto te imiona wymyślił?? ) <_<

Edeta Kudou
23.12.2003, 01:43
Originally posted by Czerwone jabłuszko@Dec 22 2003, 05:13 PM
ale zemszcze sie na tym okropnym Kolcu)
Cóż to będzie za perfidna zemsta! :lol: :lol:
A mnie się jeszcze nawet nie zdarzyło żeby przyszedł do mnie duch zwierzaka :huh:

Czerwone jabłuszko
23.12.2003, 16:17
Originally posted by Karola001@Dec 22 2003, 10:17 PM
Ja też zabijam te głupie psy i koty z głupimi imionami : Bzyk, Kolec, Świniak (Boze, kto te imiona wymyślił?? ) <_<
Koty lubie ..świniaczek jest słodki!!...A jak zabijałam Arystotelesa to sie prawie poryczałam! :( ....ale głupich kundli nie lubia... tak obrzydliwie mlaskaja i srają po całym ogrodku...Kolca i Bzyka nie lubie szczególnie...cały dzien u mnie siedzą, wyżertają za darmo z misek..po za tym wydaja mi sie jakies brudne i obsrane...
Kolec zwija sie juz z głodu..buahahahahahahahahah

Olka@@
23.12.2003, 17:15
A ja te koty i teraz ciągle mi szwędają sie ich duchy po domu...
Zwariować można :blink: :blink:

Niespotykany
23.12.2003, 17:20
A ja wogóle nie gram tymi rodzinami dołączonymi do gry. Wnerwiają mnie te koty i psy bo do każdej parceli mieszkalnej przychodzą i srają i szczą- wnerwiające.

Vel
23.12.2003, 17:33
Ja nie lubię zabijć Simów...to nie Simanitarne:-D

Niespotykany
23.12.2003, 18:06
A ja czasami dla jaj buduję taki mikro domek i zabijam Simów- konwencja Simmanitarna jeszcze nie powstała :D .

Sutek
29.12.2003, 12:49
Ludzie, psy i koty ktorzy sa na poczatku gry moga sie przydac...jk potrzeba przyjaciol rodziny do pracy to mozna nimi pograc, nie dbac o ich potrzeby tylko was zapraszac i gadac az sie zdobezdzie przyjaciela :P.

A widzieliscie kiedys UFO w Simsach. Ja raz to widzialem, moja siostra grala i jej Simka patrzyla przez teleskop i nagle ona i jej maz zaczela sie drzec a w "ostrej" chmurce byl spodek i tak chwile biegali a pozniej otoczylo Simke cos dZiwnego, jakby niebieskie kolibry i Sim sie unosil unosil i znikl przez jakis czas go nie bylo, ten drugi Sim po nim plakal i poszedl spac a Simka w koncu nagle spadla z nieba i powiedziala takie "łech" a w chmurce sie pojwil przekreslony kosmita to bylo zabawne nawet :P

A kiedys, gdy jeszcze nie mialem zadnych dodatkow do Simsow to sie takie cos zdarzylo:
Mialem swojego goscia. Kiedys zaprosilem Sima mojkej siostry. Pogadalismy ble ble ble a pozniej sie pozegnalismy. Sim siostry poszedl, ale nie do konca...bo zatrzymal sie przy koncu chodnika i nie mogl isc dalej, a ja tez nie moglem nic zrobic. I tak byl u mnie jeden dzien, drugi...zalatwial sie na chodniku az w koncu umarl z glodu. I do tej pory nie wiem dlaczego sie zacial. to bylo dziwne.

B_Sufring
29.12.2003, 12:59
Ja to nawet lubię Simy zabijać . Ale teraz przygotowuje sim-serial . Ale u mojej koleżanki to duch zrobił obiad i dolał trucizny i simka umarła. :)

melisa
30.12.2003, 12:30
Mi duchy przychodzą ( jak jest kilka grobów) zawsze w nocy, czy palę ognisko czy nie... :lol:

Midway
31.12.2003, 18:43
Originally posted by galazek@Dec 17 2003, 08:41 PM
To była strona chearpfils.com (nie wiem czy dobrze napisałem nigdy nie moge zapamiętać adresu)
Ja ściągnąłem to ognisko i wgrałem ale kiedy je kupie od razu znika :(

galazek
31.12.2003, 18:50
Originally posted by Midway+Dec 31 2003, 07:43 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Midway @ Dec 31 2003, 07:43 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-galazek@Dec 17 2003, 08:41 PM
To była strona chearpfils.com (nie wiem czy dobrze napisałem nigdy nie moge zapamiętać adresu)
Ja ściągnąłem to ognisko i wgrałem ale kiedy je kupie od razu znika :( [/b][/quote]
Może nie masz "Balangi", bo ten obiekt jest stworzony na podstawie zwykłego ogniska z tego dodatku ;)

..:Zoja:..
31.12.2003, 19:51
Ja mam zwykłe simsy i abrę a mam to ognicho ;). Może po prostu była wtedy u simów godzina 0:00 i duchy się o tej porze pojawiają, oczywiście gdy ma się groby.
Sprawdźcie u Ćwirów.

likagirl
28.03.2004, 16:33
Twardy ten orzech :angry: (jem).A co do ogniska to mi się duch nie pojawił bo zwykle moje simy nie mają na mxa tych umiejetnosci ale za neidługo spróbuje. :)

Nefi
28.03.2004, 19:30
A mnie się to tyle razy zdażyło i dopiero teraz się dowiedziałam że to przez opowiadanie strasznych historii :D :D :D :D :D Zawsze myślałam że to przypadek :D :D :D :P

Wampirencja
28.03.2004, 19:35
Duch w ognisku zawsze przychodzi. Czasami simy uciekają i... robią w spodnie, że tak powiem. Zostaje po nich kałuża i mają higienę na czerwono
ps. przed wywoływaniem mieli paski wydalania na zielono :]

Nefi
28.03.2004, 19:42
Originally posted by Wampirencja@Mar 28 2004, 08:35 PM
Duch w ognisku zawsze przychodzi. Czasami simy uciekają i... robią w spodnie, że tak powiem. Zostaje po nich kałuża i mają higienę na czerwono
ps. przed wywoływaniem mieli paski wydalania na zielono :]
To mi się jeszcze nie zdażyło :huh: (szkoda :P )

likagirl
29.03.2004, 10:13
Mi tez się to nie zdarzyło :( moze za mało się starałam? spróbuje jeszcze raz :P

Nefi
29.03.2004, 11:11
Próbowałam żeby zrobili w gacie,ale nie zrobili :angry: .Nawet ducha nie było <_<

patikraw
29.03.2004, 12:57
a ja mam mały problem z tymi duchami
bo co noc do mnie przychodzą i strasznie straszą mi simy :o ;)
i juz mam ich dosyć
strasznie sa niegrzeczne :angry:

Poziomka
29.03.2004, 13:07
Jesli nie chcesz zeby duch przylazil to kaz simow co pare dni poplakac nad tym grobem. Jesli simsy czesto oplakuja zmarlych to duchy nie przychodza ;)
a co do ogniska to wiedzialam ze jak sim opowiada historie o duchach to duch przyjdzie ale jeszcze nigdy tego nie wyprubowalam :P

Doro
30.03.2004, 07:12
Mi duch pojawił się tylko raz. Był to duch "fachowca" (tego z telefonu), którego dzień wcześniej kopnął w moim ogródku prąd (wymieniał żarówki w lampach przy basenie). Duch chodził wzdłuż basenu i coś robił z lampami (chyba chciał wymienić żarówki). Potem się już nie pokazywał. Ta sytuacja zdażyła się baaardzo dawno temu, gdy grałem w zwykłe Simsy, na kodach.

Nefi
30.03.2004, 08:14
No nie ma czemu się dziwić,przecież duch zawsze wraca w to miejsce w który umarł :lol: ;) ;) ;)

Oggy
01.04.2004, 11:23
Musi siedzieć najwyżej kilka osób.Ale nie zawsze duch przychodzi tylko gdy jest się przy ognisku czasem poprostu wychodzi z grobu bez powodu!

Harimatris
01.04.2004, 13:16
Ja lubię duchy, bo się można pośmiać jak Henryk Ćwir wieje w podskokach, bo go jakaś babcia przestarszyła. :lol: I wogóle cały czas mi duchy straszą w każdym domu, ale nie id ę ich opłakiwać, bo wtedy Simom spada towarzystwo. <_<

Lilu
01.04.2004, 14:26
duchy som ,zdecydowanie stwierdzam , naprawd3e smieszne :D ,ale jak ni chcecie aby straszylyu wam simy, to umieszczajcie sypialnie na piętrze :lol: tam duch na pewno nie wejdzie, przynajmiej mi nie wlazi... :huh:

CeZaReK
01.04.2004, 16:24
Też tak mi się zdarzało...

Super Simka
03.04.2004, 21:21
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było :huh: )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy... :blink:

Szynszyl
03.04.2004, 21:34
no fajnie :) niezla masz wyobraznie :D poodryzal glowy.. taaa... ahrahragh

FaNtA
04.04.2004, 08:18
Originally posted by Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było :huh: )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy... :blink:
Taa i wtedy sie obudziłaś z płaczem, nie? :lol: :lol:

Sutek
04.04.2004, 08:37
Aha, a pozniej zombie przeniesli sie do centrum, zaczeli wtedy gdy Sim schodzil po schodach i zombie w mgnieniu oka zjadly te schody i sim spadl i roztrzaskal sobie czaszke a pozniej dopadli Panna Stanislawe i jej oczy wydlubali i pozniej te oczy byly w menu w restauracji, pozniej zombie podniosly caly budynek podniosly wysoko, spuscily na ziemie, zostaly tylko gruzy i Simy zginely smiercia tragiczna a zombie polewaly sie ze smiechu

I jaka szkoda, ze wtedy zapomnialas zrobic screeny, prawda? :lol::lol::lol::lol:

Harimatris
04.04.2004, 09:54
I zapomniałeś powiedzieć, że jeden zombie miał na imię Lusesita i zakochał się w jednym z twoich Simów i razem wyjechali na Wyspę Wakacyjną i do tej pory ukrywają się u Rekina Zębusia. :lol:

Ania_13
04.04.2004, 10:52
A potem ziemia się otworzyła i wytrysneła lawa (która tak naprawdę była krwią zombi) zombi uciekali w popłochu, ale ziemia i tak ich wchłoneła ]:-) Widzący to ludzie umarli (z radochy ;) ) ze strachu, ale śmierć ich oszczędziła i zamienili się w zombi

Koniec :) , ale czy napewno :huh:

Czajniczek
04.04.2004, 11:47
No coś takiego! Zadziwiające że nikomu więcej się to nie przytrafiło?!!

Ania_13
04.04.2004, 11:57
Chcecie usłyszeć coś strasznego? :P

Otóż: Na moim ramieniu siedzi wredna papuga :lol: Dziobie mnie w szyję :P Ał moje ucho <_< <kładzie papugę na stole> siedz tu niegrzeczne ptaszysko... Ał moja ręka! Jeszcze Ci mało? A masz <bierze ołówek i macha papudze przed nosem> WIDZICIE? Nie muszę kupować temperówki ;)

Kamcia
04.04.2004, 14:07
Duchy są, straszyły moją simke gdy się kompała i wyszła z wanny i sie wystraszyła i zaczęły jej spadać energia i te inne.

wiedźma
04.04.2004, 14:27
eee...nie wiem czy ktoś juz podal ten adres ale ja widzialam takie ognisko z ktorego zawsze wyłazi "zielonobrody" na www.simlice.com :P

szampan0
04.04.2004, 14:38
Hahaha :lol: a potem bierze dziewczynkę za głowę i wkłada ją do basenu... a ona nie żyje:D

andonezja
04.04.2004, 19:44
hihih ;] jejciu jak suuuuuuper ;] poodgryzal glowy ;]
zapomnialas dodac, ze ziemia sie rozsunela i wyszedl z niego harry potter z glowa gandalfa bialego i zaczal grac w pilke ta odgryziona glowa, a gdy mu sie znudzilo to gwizdnal, wsiadl na swoja blyskawice, odlecial do gwiazd, wpadl na slonce, stracil na twoja parcele i zrobila sie dziruka w ziemi, a z ziemi wyskoczyl Elvis Presley i pojawil siem komunikat, ze zaklocasz spokoj Elviskowi, wiec wybuchnal ci komputer i nie zdazylas porobic fotek :/ jaka szkoda ;]

wiedźma
04.04.2004, 20:58
Originally posted by Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było :huh: )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...

taak? a mi kiedys w nocy ze wszystkich stron zaczely schodzic sie na dzialke zombies.bylo ich chyba ze sto!!!i zaczely sie dobijac, wybijać okna i takie tam...potem dobraly sie do mojego sima i wlasnie byly w srodku konsumowania jego glowy kiedy z nieba zleciala wielka platforma z MEGA-ZOMBIE !!
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo ....
no naprawde!!! :P

FaNtA
04.04.2004, 21:13
Originally posted by wiedźma+Apr 4 2004, 09:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (wiedźma @ Apr 4 2004, 09:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce* po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było :huh: )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy* a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...

taak? a mi kiedys w nocy ze wszystkich stron zaczely schodzic sie na dzialke zombies.bylo ich chyba ze sto!!!i zaczely sie dobijac, wybijać okna i takie tam...potem dobraly sie do mojego sima i wlasnie byly w srodku konsumowania jego glowy kiedy z nieba zleciala wielka platforma z MEGA-ZOMBIE !!
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo ....
no naprawde!!! :P [/b][/quote]
Ejj, ludzie :lol: Co wyście pili/palili, też tak chce :lol: :lol:

Poziomka
05.04.2004, 12:07
nOoOo super macie historyjki i bujna wyobraznie brawo! :) ale to raczej nie jest temat do opowiadan i to na dodatek z myslonych ;)

wiedźma
05.04.2004, 12:38
no tak , ja sie zgadzam z poziomką ale zaczeła super simka z tymi zombies z krwawiącymi oczami (ona chyba naprawde myslala ze ktos w to uwierzy :lol: ) a ja... po prostu nie moglam sie powstrzymac :P

lacoste
05.04.2004, 14:03
Mi tez nigdy sie to nie zdazylo.Mialam tylko opcje spiewaj,piecz costam i opowiedz
o duchach,ale nigdy do mnie duch nie przyszedl jak bylam przy ognisku. <_< Wiecie co,nigdy jeszcze o tym nie slyszalam.Dziwne :huh:

Ania_13
05.04.2004, 14:15
Originally posted by FaNtA@Apr 4 2004, 10:13 PM
Ejj, ludzie :lol: Co wyście pili/palili, też tak chce :lol: :lol:
A co ty myślisz, że się z Tobą podzielimy? :P

FaNtA
05.04.2004, 17:11
:lol: A coo nie? :lol: Też chce...w końcu też mi sie chyba coś należy :lol: Te opowiastki o tych zombiakach odcinających głowy mnie rozwalają :lol:

sephiroth
10.04.2004, 14:05
Odcinają głowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale najlepsze było go, go power rangers! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Albo Elvis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A czy jest na jakiejś stronie skin elvisa?

Henryk Ćwir
10.04.2004, 15:18
U Ćwirów duchy są codziennie...(Przynajmniej u mnie) :ph34r: :ph34r: :ph34r:

-------------

Originally posted by FaNtA+Apr 4 2004, 09:18 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (FaNtA @ Apr 4 2004, 09:18 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce&nbsp; po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było :huh: )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy&nbsp; a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy... :blink:
[/b][/quote]
U mnie to te zombie na motocyklach przyjechały. Wszystkie miały złote łańcuchy i sygnety. Uzbrojeni w kałasznikowy i bazooki wbiegły do mojego domu. Działo się to u Ćwirów więc wyciągneli kasandre z łóżka, przywiązali do pala i zaczeli tańczyć wokół niego taniec rytualny. Lecz zobaczyły rozbłysk na niebie i usłyszeły słowa pana: ''Jam jest Riva TNT 2 twoja, i nie pozwole na takie obciążenie kompa''
(Bo dużo tych zombie, no i gra zwalniała).
I błysk i świst. No i zombie nie ma :( :( . PRZYRZEKAM!!! MÓWIE PRAWDE!!!

[A tak na serio, ktoś sobie jaja z nas robi]

Poziomka
11.04.2004, 08:44
Nooo super :P I co niezdarzyly zabi Kasandry spalic? :P Szkoda :P Naprawde suuuuuper historyjki tylko szkoda ze nieprawdziwe :rolleyes:

Harimatris
11.04.2004, 11:54
Ale wiecie - fajne te opowiadania! Może tak założymy do tego nowy temat, albo kontynuujmy go tu! :lol:

Henryk Ćwir
11.04.2004, 13:12
UWAGA!!!

Oto duchy które chodzą po cmentarzu u Ćwirów:

Boy
Vegas
Grandpa
Grandma
Batty
Uncle
Cousin
Aunty

No i to wszystkie :D .

Henryk Ćwir
11.04.2004, 13:17
Gratulacje dla Wiedźmy za bardzo fajny cytat :lol: :lol: ! (Duchy moich Ćwirów odwiedzają codziennie [Jakie to macie liste wyżej])

Nindë
11.04.2004, 13:40
U moich Ćwirow nie tylko odwiedzaja ich te duchy ktore wymieniles powyzej..
Ta dziewczynka nbazywa sie Batty..Mnie odwiedza wiecejosob u Ćwirow i kazdego zreszta odwiedza...

Nie pisz posta pod postem....

Fajne opowiastki o zombi...Horrory..Chetnie bym cos opowiedziala...ale nie lubie horrorow...

wiedźma
11.04.2004, 20:43
jaki cytat?!?! :blink: ja nie pisałam nic takiego!! (a może,skleroza nie boli...)
chyba że chodzi o "wiedżmę" bo ja jestem "wiedźma" :P :P
aha i henryku nie pisz posta pod POSTEM!!
nie czytałeś regulaminu?!jeżeli coś ci się przypomni , to od tego jest funkcja "edytuj"

Henryk Ćwir
12.04.2004, 10:14
Buhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu............. Wszyscy się mnie uczepili :( :( Już kilka zedytowałem!

Moje Ćwiry chodzą jak głupki na ten cmentarz, wspominają zmarłych, i towarzystwo im leci w dół!

http://www.komunizm.px.pl/galeria/flaga_zsrr_2.gif

Poziomka
12.04.2004, 10:40
Henryk Cwir wszyscy sie ciebie uczepili bo piszesz duzo (niezawsze sensownych) postow i czesto piszesz post pod postem (i nabijasz <_< )
Skoro nie chcesz zeby im towarzystwo spadalo to poco ich wysylasz na cmentarz? :P

Doro
12.04.2004, 12:19
Sprzedaj urny/nagrobki i masz spokój z duchami.

wiedźma
12.04.2004, 13:02
"już kilka zedytowałem!" - to ty nam łaskę robisz czy jak?
a "wszyscy się ciebie uczepili" bo świadomie łamiesz regulamin.
a i jeszcze jedna prośba : pokaż mi gdzie ja napisałam że "duchy moich ćwirów odwiedzają codziennie" bo ja nc nie wiem o tym cytacie <_<

Henryk Ćwir
12.04.2004, 20:33
Originally posted by wiedźma@Apr 12 2004, 02:02 PM
"już kilka zedytowałem!" - to ty nam łaskę robisz czy jak?
a "wszyscy się ciebie uczepili" bo świadomie łamiesz regulamin.
a i jeszcze jedna prośba : pokaż mi gdzie ja napisałam że "duchy moich ćwirów odwiedzają codziennie" bo ja nc nie wiem o tym cytacie <_<
Po pierwsze: "duchy moich ćwirów odwiedzają codziennie" - Przepraszam gdzie ja wspomniałem że to ty napisałaś?!

Po drugie: Sami czasami zawalacie forum postami baaaardzo na temat, i WY NIE JESTEŚCIE JACYŚ NIEWINNI! :angry:

Po trzecie: "wszyscy się ciebie uczepili" bo świadomie łamiesz regulamin. - A no jasne świadomie!!! Biore normalnie ten regulamin drukuje, przyklejam do deski i potem ją łamię... No a co?

Po czwarte: NIKT INNY NIE ŁAMIE REGULAMINU TYLKO JA!!! NO A CO???
PRZECIEŻ ŚWIADOMIE ŁAMIE REGULAMIN!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm... Doro, ale ja tych nagrobków nie chce sprzedawać :(

---------------------------------------------------------------------------------------------
Od teraz bardzo życzliwy dla wszystkich ''Świadomie NIEŁamiących regulaminu (Aha, bardzo ich dużo w tym temacie) Pozdrawia; [COLOR=red]Henryk Ćwir :lol:

http://www.komunizm.px.pl/galeria/flaga_zsrr_2.gif

Harimatris
13.04.2004, 08:55
Co do tych duchów Henryk ... U mnie jeszcze chodzi jakiś Cousin, Uncle i Aunty. W każdym bądź razie cała rodzinka w komplecie! :lol:

wiedźma
13.04.2004, 18:50
Originally posted by Henryk Ćwir@Apr 11 2004, 02:17 PM
Gratulacje dla Wiedźmy za bardzo fajny cytat :lol: :lol: ! (Duchy moich Ćwirów odwiedzają codziennie [Jakie to macie liste wyżej])
tutaj napisałeś o tym cytacie Henryku , i widzę że bardzo się przejąłeś moim postem.znasz przysłowie "tylko winny się tłumaczy" ? :P

Henryk Ćwir
14.04.2004, 16:02
-----------------------------------------------------------------------------------------
Do wiedźmy: ''Gratulacje dla Wiedźmy za bardzo fajny cytat''
Odemnie o duchach u Ćwirów: Duchy moich Ćwirów odwiedzają codziennie [Jakie to macie liste wyżej]) *
-----------------------------------------------------------------------------------------
*To nie cytat twoich słów :lol: :lol:
Kapujesz?
Dzięki Harimatris! To mamy już wszystkie duchy które chodzą po cmentarzu Ćwirów. Zaraz poprawie posta z listą tych duchów :ph34r: :ph34r: .

mukfd
17.04.2004, 13:05
:"tylko winny sie tlumsczy": - nie. niewinny tez, gdy chce uniknac niedomowien. a moze byscie zdex wyluzowali, bo temat zamkna? zeby tego oszczedzic kontynuje: kiedys mowiliscie o posikaniu sie ze strachu. ti mi sie zdarzylo, ze po wzieciu: polaskocz - do granic wytrzymalosci, po salwie smiechu zlal sie gosc i zaczal plakac. nie ma to jak zmienne nastroje :)

Henryk Ćwir
17.04.2004, 15:04
Zagłodziłem na śmierć Kasandre Ćwir , bo leń, i nie chciała chodzić do szkoły!
Buahaha! Teraz jej duch straszy po nocy Ćwirów :ph34r: .

Nyśka
18.04.2004, 18:28
Duchy są najgorsze gdy budzą simów. Jedna z moich simek nie wyspała się dobrze przez to. Nie poszła do pracy i ją straciła.

Pegazus
19.04.2004, 15:26
ale sluchajcie nietrzeba zasiadać przy ognisku <_< duchy przychodzą w nocy jak sie ma groby i straszą......

sephiroth
19.04.2004, 15:50
Naprawde??? <_< Nie wiedzialem! Duchy nie tylko przy ognisku co za nowosc! <_< Musze to sprawdzić! :lol: :lol:

P.S. Masz jakieś inne nowości??? <_< <_<

------------------------------------------------------------------------------------------------

To był żart oczywiście wiedziałem o tym od początku.

Kama2002
19.04.2004, 16:02
To po co to piszesz?

sephiroth
19.04.2004, 16:58
No bo ten pegazus myslał że my nie wiemy to mu mówie ze my jesteśmy mądrzy.

Nindë
19.04.2004, 18:16
Ludzie alez sie klocicie...Ale milo czytac te wasze klotnie..Ja na waszym miejscu odpbieralabym to z humorkiem z nie z zloscia.. :P :P :lol: :D :D

Okej a wracjac do tematu..
Mam sciagniete nagrobki...Czy z tych nagraonkow moga wychodzic duchy??

Kama2002
20.04.2004, 09:17
Zależy jakie nagrobki i skąd ściągnięte... :unsure:

Nabi
20.04.2004, 16:02
duchy do mnie przychodzą tylko gdy mam pod domem cmentarz. A co do ducha który przychodzi podczas ogniska to niby ten opowiadający musi mieć ileś tam charyzmy i kreatywności....chociaż po mimo tego do mnie nie przyszedł :(

viki2215
20.04.2004, 16:03
Moze ale tylko przy ognisko i najczesciej gdy masz nagrobki :P

Nyśka
20.04.2004, 18:53
Mi przychodza tylko jeśli mam cmentarz.(I jeśli je wywołuję {żarcik})

ktos
24.04.2004, 21:08
ja w calym moim siomowym zyciu mialam tylko 1 raz ducha:( co prawda teraz siomsow nie mam i nie chce miec(musze se odpoczac) ale jak bede miala to sproboje wywolac...

(ZuJotek)
24.04.2004, 21:08
mi tam duchy często bez grobów przychodzą (mam chte w abrakadabrowie) przylatują też nietopeże:)