Zobacz pełną wersję : <<wejdz!!>>
Kmiala_m
02.10.2005, 11:20
wiem że ten temat był ale ja jestem za głupia żeby coś tam zrozumieć.pliz powiedzcie mi jak wstawiać łóżka,lodówki itp na pracele publiczne!najlepiej w jak najprostrzy sposób ;( ;( :wacko: :( :con:
Vanillienné
02.10.2005, 11:25
Lodówki się przecież da.
Kmiala_m
02.10.2005, 11:29
Lodówki się przecież da.
nie da siw suklam wszedzie
Margierytka
02.10.2005, 12:06
wiem że ten temat był ale ja jestem za głupia żeby coś tam zrozumieć.pliz powiedzcie mi jak wstawiać łóżka,lodówki itp na pracele publiczne!najlepiej w jak najprostrzy sposób ;( ;( :wacko: :( :con:
Urządź ta parcelę najpierw jako parcelę mieszkalną. Wpisz kod changelotzoning community Zapisz i wyjdź do otoczenia. Wejdź z powrotem. Zamień /kod moveobjects on/ skrzynkę pocztową na budkę telefoniczną, a śmietnik na taki kosz do śmieci z parcel publicznych. I dalej ją dziergaj jako publiczną.
Kmiala_m
02.10.2005, 12:43
Urządź ta parcelę najpierw jako parcelę mieszkalną. Wpisz kod changelotzoning community Zapisz i wyjdź do otoczenia. Wejdź z powrotem. Zamień /kod moveobjects on/ skrzynkę pocztową na budkę telefoniczną, a śmietnik na taki kosz do śmieci z parcel publicznych. I dalej ją dziergaj jako publiczną.
nie wychodzi mi wchodze na pracele mieszkalną, kupujełóżka itp wpisuje kod changelotzoning community wychodze i nic!!!!!!!!1
Margierytka
02.10.2005, 13:37
nie wychodzi mi wchodze na pracele mieszkalną, kupujełóżka itp wpisuje kod changelotzoning community wychodze i nic!!!!!!!!1
A po wejściu na parcelę co sie dzieje? Nie masz w menu kupowania rzeczy dostepnych w community? Poczekaj może u Ciebie ważne są literki... wpisz tak: changeLotZoning community
Snake Eye
02.10.2005, 16:52
Tak,to moze byc wina wielkosci liter.Dziwne,to zalezy chyba od wersji gry.U mnie wszstko dobrze chodzi.A nie trzeba przed kodem wpisywac zednego Boolprop itp???Jka co to na www.silversims.com w menu Cheats sa kody to poszukaj tego ;p
Kmiala_m
02.10.2005, 18:05
A po wejściu na parcelę co sie dzieje? Nie masz w menu kupowania rzeczy dostepnych w community? Poczekaj może u Ciebie ważne są literki... wpisz tak: changeLotZoning community
wchodze spowrotem i jest to samo co w mieszkalnych wielkość liter terz nic nioe dala ;(
Kmiala_m
02.10.2005, 18:09
Tak,to moze byc wina wielkosci liter.Dziwne,to zalezy chyba od wersji gry.U mnie wszstko dobrze chodzi.A nie trzeba przed kodem wpisywac zednego Boolprop itp???Jka co to na www.silversims.com w menu Cheats sa kody to poszukaj tego ;p
nie ma nic na ten temat
Margierytka
02.10.2005, 18:19
Hej, a zapisujesz grę? Czy tylko wychodzisz?
Kmiala_m
02.10.2005, 20:31
zapisuje i wychodze wcodze zpowrotem i nic :1smutny: ;(
Może nie zauważyłem ale:
Masz The sims 2 Na studiach? bo kod changeLotZoning community
Działa TYLKO w Studiach
Kmiala_m
03.10.2005, 07:18
nie mamkupuje sobie na święta ;P
Snake Eye
03.10.2005, 16:38
No to chyba poczekasz do świąt z tym kodem chyba xD
Jak narazie nie moge nic pomóc bo nie znam innego rozwiązania.
Aithieel
03.10.2005, 16:41
Jest była kolekcja na modthesims2 z 'domowymi' rzeczami (sam ją mam) na parcele publiczne ale nie mogę znaleźć
edit:
Chyba to pierwsze ale nie dam głowy bo zdjecia nie widać :)
Snake Eye
03.10.2005, 19:51
Czy to to??
http://modthesims2.com/showthread.php?t=30854&highlight=residential+objects+community
bo to to jest odwrotnie
http://modthesims2.com/showthread.php?t=40019&highlight=residential+objects+community ze ze sklepu sa w domu
Kmiala_m
04.10.2005, 18:17
udało się zrobiłam mały hotelik tyko szkoda że zapisać nie można ale moge to wytrzymać dizękiiiiiiiiiiiiiiiiiii wsystkim :* ;P :D :) :D :P B)
Ps. można jóż zamknąć ten temat
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.