Zobacz pełną wersję : The Sims 2 Biznes!? (Następny dodatek)
Taa, ten dodatkowy strój to strój kurczaka...:PCiesz się, że nie kaczki... (Nie, nie kojażcie z władzami...)
Faaaaajnie z tym strojem... Tylko pewnie ta "promocja" jest wszędzie...
UN
dręczy mnie coś co nazywa się data premiery na forum i prawie wszędzie pisze że 3 marca a na Sim Passion pisze że 2 marca...
to w końcu która jest prawidłowa?
ps:
Będziemy mogli zostać:
Niańką
Sprzątaczką
...itp.
super co Do Polskiej premiery The Sims 2 Własny Biznes pozostało: 9 dni.
Z tego co wiem na oficjalnej, polskiej stronie pisze, że 3, ale jak znam życie to w niektórych sklepach (np. tych internetowych) będzie wcześniej o dzień lub dwa. ;)
Anna_Lucia
22.02.2006, 15:36
Fajnie że będzie można ustalać cene danego produktu. Jaką firmę założycie? Ja kawiarnię w domu. Najfajniejsze będą te podesty. Niech te 9 dni szybko mija. :D
magda_909
24.02.2006, 06:08
Ja salon fryzjerski, ale to nie ten temat ;P
http://thesims2.ea.com/about/ep3_videos.php
nowy filmik
i dwa screeny, nie pamiętam skąd:
http://img53.imageshack.us/img53/1134/12se.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/6582/qw9wa.jpg
Cannabis
25.02.2006, 08:15
A teraz trochę na temat. Nasz redaktor Tomek wynalazł na Japońskiej stronie gry, iż dodatek Własny Biznes ma się pojawić na 1 CD. Tomek odwiedzał stronę taże przy poprzednich dodatkach, i informacje o ilości płyt zawsze się potwierdzały. Jak będzie tym razem? Jeżeli to prawda, to ta informacja całkowicie niszczy Polskie plotki o dwóch CD.
Internetowy magazyn Game Spy umieścił kolejny artykuł na temat Własnego Biznesu.
Na łamach: Sims Zone pojawił się artykuł, który zawiera najważniejsze informacje tekstu. Wzorując się na SZ, poniżej tłumaczenie części ich artykułu:
Jak wiemy w grze pojawią się roboty. Poniżej rodzaje robotów i ich zadania: • Ozdobny: usuwa śmieci, kałuże, zepsute jedzenie, stare gazety i popioły
• Wodny: podlewa rośliny bądź gasi pożar
• Żywieniowy: opuszcza parcelę i na nasze życzenie kupuje pizze, jedzenie Chińskie itp.
• Czuwający: ochrania naszego sima, kiedy ktoś chce się włamach do naszego mieszkania. Posiada on specjalne narzędzia, dzięki którym może uśpić sima na jakiś czas i spokojnie zawołać policję. Roboty wymagają także od nas. Musimy je ładować.
Pozostałe informacje:
• Będziemy musieli się strzec reporterów. Będą czasami oni odwiedzać nasz sklep, po czym zamieszczą artykuł w gazecie, ktory nie zawsze musi być dla Nas pozytywny.
• Musimy prawidłowo rozporządzić swój czas.
Sklepy są otwarte w godzinach: 9 - 17.
Nastolatkowie bedą musieli pogodzić to ze szkołą, bądź czasami urwać się i zarabiać na własnym stoisku.
Powyższy artykuł, jest napisany na podstawie tekstu na stronie Sims Zone. Niektóre informacje mogły zostać źle zinterpretowane za co przepraszam.
Super !
No i to, na co wszyscy czekali :
Na Sim Sferze 2 znalazłem, tłumaczenie znaczenia kodów. W takim razie już nie główkuję :).
- AddneigbortoFamilycheat [on/off]: Kiedy ten kod jst aktywny, wciśnij Shift i lewy przycisk myszki na okolicę, aby dodać ją do jednej z powszechnych rodzin.
- Forcetwins: Używając tego kodu na Simie aktywnym i w ciąży będzie przkeształocny w Sima w ciąży, który urodzi bliźniaczki.
- Plumbbob toggle [on/off]: Sprawia, że góra ciała całkowicie będzie niewidzialna.
Źródło: Sims Zone, Sim Sfera 2
Bliźniaki ;).
I jeszcze screeny:
http://media.pc.gamespy.com/media/772/772396/imgs_1.html
WWW.SIMPASSION.PL <---- a MOŻE W WASZYCH SKLEPACH TEŻ JUŻ JEST WŁASNY BIZNES <JUPI>
W Gliwiach nie ma ;( Sprawdzałem o 16:30 ok...
Przed chwilą dzwoniłam do Emipku, w Wola Park, w Warszawie. The Sims 2 Własny biznes będzie w sprzedaży dopiero jutro od 10-tej rano,natomiast w Tesco, w MM, na Gróczewskiej jest on JUŻ W SPRZEDAŻY ! Właśnie tata pojechał mi kupić :D.
Ja już mam :P Kosztuje w empiku 79,99 , juz jest ...Więcej tutaj --> http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=28306
schulcus
02.03.2006, 13:16
NIe ma co się za bardzo nastawiać na TS2Biznes ponieważ z tego co jest napisane z tyłu w instrukcji NŻ to wyjdzie dopiero zimą 2006 roku *-*
W Empiku podobno do gry The Sims 2 jak kupisz chyba całość tzn. z resztą dodatków to otrzymujesz jakieś kody i możesz sobie ściągnąć Własny Biznes z netu.
cornelia25
02.03.2006, 13:47
W Empiku podobno do gry The Sims 2 jak kupisz chyba całość tzn. z resztą dodatków to otrzymujesz jakieś kody i możesz sobie ściągnąć Własny Biznes z netu.
Po co taki stary post? przecie sprawa rozwiazana
Witajcie Jestem tu nowa i jestem w posiadaniu The Sims 2 Bisnes i potrzebuję Waszej pomocy :) Otórz mieszkam za granicą dokładnie we Włoszech i płytę zakupiłam tutaj i opis jest niestety ale po włosku :wacko: Czy ktoś z Was może mi przesłać instrukcję po polsku gdyż nie wszystko jest wyjaśnione zrozumiale :con: Dziękuję za ewentualną pomoc Aga
Nandelle
17.05.2007, 09:47
Patrz na datę 2006r.
A tobie chodzi o ta ksiazeczke
The sims 2 własny biznes jest super!!
mam je i mam co prawda kiloka problemów i wlasnie szukam pomocy na forum
a morzesz powiedziec o jaki fragment instrukcji ci chodzi?? bo ta instrukcja jest dosc dluga i niechce mi sie az tyle pisac
Krystek175
06.06.2008, 15:04
The sIms 2 Własny Biznes
Krystek175 nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.