Zobacz pełną wersję : Ratunku!
hEJKA :*
Ściągnełam...patch ,żeby nastolatkowie mogli zajść w ciąże i robić bara-bara...
wszystko w porządku ...do pouki simka zaszła w ciąże..teraz się zacieła i głupio ręką wymachuje...nic nie można zrobić...:/
Mam pytanie czy jest na to jakiś sposób?np: kod???
Czy muszę niestety usunać ten patch!??
CZEKAM na Wasze odpowiedzi
PLiSKA
patrysiaz1992
07.10.2005, 17:03
Ochhh... te hacki! Tyle z nimi problemów! Ja radzę przeprowadzić rodzinkę. A jeśli to nie pomoże niestety usunąć hack.
Ochhh... te hacki! Tyle z nimi problemów! Ja radzę przeprowadzić rodzinkę. A jeśli to nie pomoże niestety usunąć hack.
Niestety nie wiem skad ścignłem tego hacka...
i teraz nie mam jak usnąć:/ :(
Nie ma innego sposobu!?
patrysiaz1992
07.10.2005, 19:24
Wejdź w katalog: C:\...\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\EA games\The Sims 2\Downloads. Domyślam się, że plik ten ma nazwę: "jealous_teens_wooho_and_more_v(liczba)''. W miejsce "liczba" będzie wpisana wersja. Jeśli masz w tym folderze taki plik to go usuń. Jeśli nie masz pliku o takiej nazwie w miarę możliwości podaj nazwy wszystkich pliczków z tego folderu, postaram się pomóc dalej.
Wejdź w katalog: C:\...\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\EA games\The Sims 2\Downloads. Domyślam się, że plik ten ma nazwę: "jealous_teens_wooho_and_more_v(liczba)''. W miejsce "liczba" będzie wpisana wersja. Jeśli masz w tym folderze taki plik to go usuń. Jeśli nie masz pliku o takiej nazwie w miarę możliwości podaj nazwy wszystkich pliczków z tego folderu, postaram się pomóc dalej.
Dzięki---usunęłam i simka powróciła tak jakby do zdrowia..już się nie zacina..
Ale chcialabym ,żeby mogła robić bara-bara i zajść w ciąże..czy jest na to jakiś sposób?? :O Pliskkaaa ( inny i bez zadnych usterek)
Być może ten patch był zryty...? Poszukaj jakiegoś na innej stronie (o ile będzie :P).
Proszę podajcie mi coś by moja simka (nastolatka) była w ciąży bez rzadnych problemów...bo ten hack mi nie działa simka gdy zachodzi w ciąże zacina się..a tak po zatym wczęsniej było oki mogli robić bara-bara...itd
Pliska! Odpowiedźcie! :O :1smutny
Przypomniało mi się ,że w modthesims było coś chyba takiego...dobre i się nie zacinało..Wie ktoś może o tym??:>
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.