Zobacz pełną wersję : Chomiczek.. zwierzęta !
Witam was :)
Szukałam na forum jakiś tematów o chomikach i znalazłam ttylko jeden, ale tam CHOMIK jest PŁATNY ;( :1smutny:
Więc czy wiecie gdzie mogę ściągnąć żywego CHOMIKA ?? Bardzo proszę o odp. !
A czy wiecie czy są jeszcze jakieś ŻYWE zwierzaczki DO ŚCIĄGANIA ?? Jeżeli tak bardzo proszę o linki ;)
PoZdRaWiaM !! ;)
Cannabis
08.10.2005, 11:12
hmm... tutaj sa zwierzeta hodowlane- nie wiem czy "sa zywe", ale moze się na cos przydadza http://modthesims2.com/showthread.php?t=74289&highlight=hamster
Thx.. ale niestety tam są tylko figurki ;( :1smutny:
Mam nadzieje żę ktoś mi pomoże !!
kartofelq
09.10.2005, 12:05
Nie ma żywych zwierząt. Są tylko figurki, które się nie ruszają. Może zrobią jakąś część simsów, w której będą żywe zwierzaki.
Weronika jest na bank ŻYWY chomik do ściągnięcia ! Ale własnie o top chodzi że GDZIE ?!
kartofelq
09.10.2005, 12:15
Sama sobie odpowiedziałaś wcześniej jest, ale płatny.
Jest płatny, ale też jest DARMOWY na któreś stronce !! ALE ZGUBIŁAM ADRES !! kpw ??
Czekam na pomoc !
Raczej ten chomik BYŁ darmowy, przegapiłaś okazję ;) www.thesims2resource.com ;) to ten adres. A tak a propo to mam tego chomika ;)
Raczej ten chomik BYŁ darmowy, przegapiłaś okazję ;) www.thesims2resource.com ;) to ten adres. A tak a propo to mam tego chomika ;)
Kurka!!! Czy mogłabyś mi go przesłać? Daj odpowiedź w komencie, a e-mail dam ci w prywatnej wiadomości.
Pozdrawiam!!! :D :D :D
Kladzia, a prześlesz mi chomiczka ?
Gdybyś mogła, to byś mi przesłała??? Prooooszę....!! :* :* B)
Albo niech ktoś mi da znać, gdyby znów był darmowy... :*
Hmm ... a mi też :D ?? Pliss... Adres wyśle Ci na PW , ok ?
Pozdrawiam !
Napiszcie mi na pm. ;) Ci którzy chcą ;)
Eee, trochę mi wstyd, ale co to jest PM :O ? Proszę o odpowiedź. Zależy mi na tym chomiku.
ja tez nie wiem co to PM wiem co to PW ale nie wiem co o PM
Ps mi tez wyslij
ja tez nie wiem co to PM wiem co to PW ale nie wiem co o PM
Ps mi tez wyslij
PM to jest prywatna wiadomość .
A wysyłać prywatne wiadomości to chyba umiecie , czy też nie ?
A więcej znajdziecie w REGULAMINIE (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2135)
PM – skrót od ang. nazwy „private message”, tłumacząc to na polski – „prywatna wiadomość”. Użytkownicy mogą je do siebie wysyłać, kiedy chcą kogoś o czymś poinformować.
Pozdrawiam !
kartofelq
12.10.2005, 16:36
PM to to samo, co PW
PW - prywatna wiadomość.
PM - private[prywatna] message[wiadomość] private message
To samo tylko po angielsku. Klikasz na nick osoby, do której chcesz wysłać prywatną wiadomość wybierasz opcję 'Wyślij prywatną wiadomość ... ' i piszesz.
Wysłana, jakieś pytania wiecie gdzie kierowac pm or gg :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.