PDA

Zobacz pełną wersję : Do kuchni

Marvel
20.12.2003, 13:58
szukałem i nie mogłem znaleść, żadnego posty na temat: Skąd wziąść ??: skałdniki ''kuchenne'' np. cukier, winogrona, jagody, proszek do pieczenia czy świerze marchwki. Tak przy okazji skąd wziąść też gumowego kurczaka ??

afreina
20.12.2003, 14:09
Wszystkie składniki kupuje sie w abrakadabrowie , ale niektore mozna zdobyc samemu . Np.:

Smocza łuska - Czesanie smoka
Smocze łzy - Łaskotanie smoka

Właśnie , też bym chciała wiedzieć , jak zdobyć gumowego kurczaka ??

aniakarpik
20.12.2003, 14:11
Cukier i proszek możesz kupić w dzielnicy abrakadabrowa. Masło i miód można zrobić samemu ( albo kupić ) . Winogrona trż kupujesz w tym samym miejscu co reszte składników. A co do marchewek to są one do kupienia na starówce ( dodatrk zwierzaki )
Gumowego kurczaka dostaniecie jak wymienicie się z aptekarzem Todem ( jak go zapytacie o wymiane to powie wam za co chce się wymienić)

dzuma
20.12.2003, 14:14
Originally posted by afreina@Dec 20 2003, 04:09 PM
Wszystkie składniki kupuje sie w abrakadabrowie , ale niektore mozna zdobyc samemu . Np.:

Smocza łuska - Czesanie smoka
Smocze łzy - Łaskotanie smoka

Właśnie , też bym chciała wiedzieć , jak zdobyć gumowego kurczaka ??
Co do kurczaka to musisz wyrobic sok z czarnego bzu i wymienic sie z Add (nie pamietam imienia ale to ten facet)

Samantha
20.12.2003, 14:45
Podsumuwując:
1.Składniki do robienia wypieków można znaleźć u cygana/cyganki na parceli
"Dolina Serry" (o ile jej wcześniej nie zburzyłeś) w środku jest pełno pułek z miodem ,cukrem , proszkiem do pieczenia i masłem,winogronami i jagodami z czarnego bzu też.Świeżutkie marchewki możesz kupić tylko posiadając grę TS Zwierzaki.Kupisz je na starówce.
2.Gumowego kurczaka dostaniesz tylko u aptekarza Todda za butelkę nektaru z jagód czarnego bzu (skłądniki: 2x jagody czarnego bzu, cukier).

Marvel
20.12.2003, 14:51
wielki dzięki !! a z kąd wziąćś pył chochlików ??

Joasia
20.12.2003, 15:53
u Mary (tej z skrzydełkami) pod nazwą 'pył magiczny' ;)

marx
20.12.2003, 16:04
buuuuuuuuu..... ja nie mam Abrakadabry... :( i nie wiem kiedy bede miał...

Nindë
20.12.2003, 19:40
Poproś żeby Ci rodzice kupili na gwazdke ;) ;) ;) ;)