Zobacz pełną wersję : Jak to zrobić?
No więc ja mam pytanko ... Ściągnęłem (ściągnąłem?) stąd >>> http://www.simplyelau.it/skinTone09.htm takie nawet dobre karnacje i chciałbym, aby one zastąpiły mi te podstawowe w grze. Rozumiecie, o co mi chodzi? Jak to zrobić? Wiecie? Z góry dzięki!
marago17
09.10.2005, 13:12
To chyba złe miejsce na ten temat....
To proste, przy tworzeniu nowego sima w miejscu gdzie wybiera się karnację klikasz na gwiazdkę / słoneczko / czy jak tam inaczej mówicie na znaczek zawartości zmodyfikowanej i wybierasz odpowiednią karnację...
To chyba złe miejsce na ten temat....
To proste, przy tworzeniu nowego sima w miejscu gdzie wybiera się karnację klikasz na gwiazdkę / słoneczko / czy jak tam inaczej mówicie na znaczek zawartości zmodyfikowanej i wybierasz odpowiednią karnację...
Hmmm... Jednak źle to wytłumaczyłem ... Ja chcę żeby w grze wszyscy mieli taką karnację jak z tej strony nawet te postacie z Maxisa które już sobie są w grze. Albo inaczej: Chciałbym, aby jak kliknę na podstawową skórę Maxis np. za tą ostatnią, najciemniejszą, to pojawiła się z tej strony co pobrałem DARK. Eeee... Ja nie wiem jak to wytłumaczyć. Może któś mnie zrozumiał i pomoże?
Może któś mnie zrozumiał i pomoże?
Ja Ciebie zrozumiałam, może pokombinuj w SimPE. Wiem, że ktos juz się pytał...hmmm.. ale nie wiem
Ja Ciebie zrozumiałam, może pokombinuj w SimPE. Wiem, że ktos juz się pytał...hmmm.. ale nie wiem
Być może. Tylko, że ja nie wiem jak to zrobić. Jeżeli ktoś wytłumaczy to będę wiedział, więc proszę o pomoc! (nadal...)
Snake Eye
09.10.2005, 15:29
Na forum jest poradnik do SimPE .Zajrzyj tam,moze znajdziesz pomoc.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.