Zobacz pełną wersję : Dzieci+magia=Dorosłość
Znalazlam takie zaklecie wsrod czarow dzieci doroslosc w minutke wykonalam ten czar i.....moje ismy staly sie dorosle jak zaklecie nie wypali to dziecko staje sie bobasem.........Zaklecie powstało w wyniku muchomorow,smocza skora czy łuski zaponialam i znow smocze łuski......Czy wam też sie udało??????
Mi się dwa Simy-Syn mojego ulubionego Sima i Kasandra Ćwir zmienili w dorosłych i teraz są dumnymi rodzicami^^
Musze ten czar wypróbować :)
A dzieci bez czarów też stają się dorosłe???
aniakarpik
20.12.2003, 20:08
Też użyłam tego czru na moim sim dzieciaku i stał się dorosły. Ale nie wiedziałam, że jak czar nie wyjdzie to dziecko staje się bobasem.
hehehhee
No i prosze okazuje sie ze dzieciaki tez moga rosnąc:] nawet w ts ;]
Edeta Kudou
20.12.2003, 23:28
Wiele razy się udawało, ale raz się nie udało i Kasandra zamieniła się w bobaska, co dziwniejsze pojawiło się to okno do wpisywania imion i pisało "To chłopiec!" :blink: Troche dziwne że przy nieudanym czarze Kasandra straciła nawet płeć :lol: :lol:
Hehe, niezłe ;) ja miałam tak z tym Danielem z rodziny Kumpel. Tylko nadal był chłopcem ale ja sie bobasami nigdy nie opiekuję to mi go ktos zabrał :D
Ja też używałam tego czaru. No i taki jeden chłopak (dziecko) rzucił na siebie ten czar i zamienił się w dorosłego ale ochydnego faceta! Potem ożenił się z dorosłą Kasandrą Ćwir i mieli dziecko (chłopca) potem ten chłopiec też się zaczarował i był dorosły i ożenił się z Martyną, która też była dorosła, potem oni też mieli dziecko itd. W końcu maiałm taką wielką rodzinę!
aniakarpik
21.12.2003, 11:20
Fajnie z tą wielką rodziną. Jak nie chcecie żeby wam opieka społeczna ( czy jak to tam się w simach zwie ) zabierała dzieciaki to zatrudnijcie kamerdynera, on opiekuje się dziećmi.
agatka678
21.12.2003, 12:32
Lepsza jest Kościlda.
Mi kościdla nigdy dziecka nie tknela wiec wole kamerydynera (czy jakoś tak)
Edeta Kudou
21.12.2003, 15:27
No właśnie kościdla się zajmuje dzieckiem!
Jaki ja szok przezyłam jak to zobaczyłam że kościdla podchodzi do mojego dzidziusia :D
aniakarpik
21.12.2003, 15:33
A może robocik Servo też zajmuje się dziećmi?? Muszę to sprawdzić!!
Originally posted by aniakarpik@Dec 21 2003, 05:33 PM
A może robocik Servo też zajmuje się dziećmi?? Muszę to sprawdzić!!
Ja tez sprawdze:D okarze sie ze mamy duzo opiekunek
Hehe napad opiekunek?? :lol:
Możecie powtórzyć składniki ;) ?
Servo niemoze sie niestety bachorami opiekować :(
agatka678
21.12.2003, 19:35
Składników nie pamietam ale jest to ostatni czar z księgi dla maluchów.
ehm.........mowilam muchomory smocza łuska i smocza łuska
Składniki to: 1 pył wróżek i 2 smocze łuski. To bardzo fajny czar!
Ale jaki czar????? Dorosnąć w minutke to tam jets nie pył wróżek ale muchomory..............Musialas sie pomylic
UUUUPS.... Przepraszam faktycznie MOJA WINA to są muchomory. I so sorry.
Proszę o wybaczenie wszystkich którzy przeze mnie męczyli się godzinami nad pyłem wróżek! Jeszcze raz PRZEPRASZAM!!!!!!!!!
Też uważam, że kościlla jest lepsza.
Chcecie zmienić płeć bobasa?
To łatwe!!!
Wystarczy kazać simowi nakarmić albo śpiawać bobasowi i za pomocą kodu move_objects on sprzedać sima.( tego dorosłego) Wtedy kołyska pojawia się na now z tych stokrotek i bachor zmienia płeć fajnie nie!?
:D
.:WiLa:.
12.05.2005, 14:38
To łatwe!!!
Wystarczy kazać simowi nakarmić albo śpiawać bobasowi i za pomocą kodu move_objects on sprzedać sima.( tego dorosłego) Wtedy kołyska pojawia się na now z tych stokrotek i bachor zmienia płeć fajnie nie!?
Hmmm, sprytny sposób, nawet nie wiedzialam. Musze wypróbowac :)
***Silye***
28.05.2005, 18:39
To łatwe!!!
:D
Ja to wiedziałam od dawna :P
blue eyes
19.06.2005, 09:17
Hehe napad opiekunek?? :lol:
Możecie powtórzyć składniki ;) ?
dodaj:muchomorow,2xsmocza łuska.
a ja to miałam 10 rozy bobasoów.u nowaka
19.06.2005, 12:18
Blue eyes, przecież Ninde już odpowiedziala na to pytanie dokładnie 3 posty po pytaniu... ;)
_simfanka_
20.06.2005, 18:31
Tak.Dorosłość w minute to mój ulubiony czar dla dziecka.
Ale w bobasa to mi sie nigdy jeszcze nie zmieniło.
Tylko w dorosłego.
marta_simfanka
01.07.2005, 11:59
mnie sie ten czar udał.ale małe simy stały sie dorosłymi,nie bobasami.
to chyba dobrze bo sie udał czar.
Aha,mam pytanko czy psy i koty mogą jezdzic do abrakadabrowa???
01.07.2005, 12:17
mnie sie ten czar udał.ale małe simy stały sie dorosłymi,nie bobasami.
to chyba dobrze bo sie udał czar.
Aha,mam pytanko czy psy i koty mogą jezdzic do abrakadabrowa???
Z tego co wiem to zwięrzętami nie można kierować ( mogę się mylić,bo nie mam ,,Zwierzaków"), wiec do abrakadabrowa ,,skakać" raczej tez nie mogą.
PS. Rada na przyszłość ( z dobrego serca): nie powtarzaj wypowiedzi innych gdy w danym temacie jest już odpowiedź na pytanie - za to banują :)
Jenny_Werles
09.07.2005, 21:26
Tylko "Podejdź tu" a nie moga z toba jeździć (z simem razem) moga tylko na starówke... ps. smoki nie moga nogdzie (to tez zwierzaki) pozdr. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.