Zobacz pełn± wersję : Laska
Potrzebuje laske. Tak± do podparcia. A najlepiej by było gdyby była "prrzyklejona" do sima. Aby jak chodzi wygladało jakby się o ni± podpierał. bardzo bardzo was proszę o pomoc a postaram sie odwdzięczyć.
Edit:Czy naprawde nikt nie widział zwykłej laski ;(
A może kto¶ z was wie jak to zrobić?? Sorka że jestem tak zdesperowana ale naprawde jest mi tal laska potrzebna. Pliska odp. ;( ;( ;(
Dzaga717
12.10.2005, 10:34
Ja się niestety z czym¶ takim nie spotkałam. Przykro mi...
A może kto¶ z was wie jak to zrobić?? Sorka że jestem tak zdesperowana ale naprawde jest mi tal laska potrzebna. Pliska odp. ;( ;( ;(
Chyba czego¶ takiego w ogóle nie ma.Jak znajde co¶ w tym stylu to ci powiem.Narazie posdroffka i powodzenia! :)
Z-I-E-L-A-K
15.10.2005, 20:41
LAske mozna w bodyshopie zrobic jak ma sie zdolnosci do robienia ladnych simek. A z tym ze do podparcia to nie rozumiem ;P :P B) :D
O to chodzi że s± tak jak te torebki do ¶ci±gnięcia: wybiera się je chyba gdzie¶ tam w makijażu czy okularach, i s± tak jakby "przyklejone" do ręki sima, i nawet jak zmywa to z torebk± :>
A z tym ze do podparcia to nie rozumiem
Chodzi Mu/Jej o to, że tak± do podparcia, tak±, jak czasami babcia lub dziadek nosz±.. Wiesz.. Takie cu¶ jak kijek :).
A co do laski, to się z czym¶ takim nie znalazłam.
Dzięki wszystkim za starania :) , ale niestety chyba rzeczywi¶cie jej nie ma :( . W końcu mało osób chciało by mieć sima o lasce ;) . Nom ale mówi się trudno i żyje się dalej. Jeszcze raz THX za starania :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.