Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mesh

Simsetka
12.10.2005, 12:59
Mam problem.Wgrałam sobie różne dodatki typu:np.włosy i mam łby królicze :) .wiem że potrzebny jest mesh.Ale skąd go mam ściągnąć? czy jest jakiś jeden uniwersalny? Bardzo proszę o pomoc. W zamian mogę podać super stronki z dodatkami lub przesłać e-mailem same dodatki. Please, pomóżcie !!

berata
12.10.2005, 13:05
Nie ma jednego mesha, bo mesh, to nowy kształt fryzury/ obiektu/ ubrania. W zależności od tego jaki kształt ma dany dodatek takiego mesha potrzebujemy. Meshe są zazwyczaj do ściągnięcia na tej samej stronie, z której ściągamy dodatek. Koło linku do fryzury, którą ściągnęłaś powinno być coś w stylu 'download mesh' lub samo 'mesh'.

Simsetka
12.10.2005, 13:41
wielkie dzia za szybką odpowiedź.jesli pozwolisz to zapytam o jeszcze jedno.chciałabym sama projektować, tworzyć dodatki.podobno potrzebuję body shop (warsztat).znasz link z którego mogłabym go ściągnąć?
JA TEŻ UWIELBIAM SIMSY !!! LEKKO STWIERDZĘ ŻE JESTEM MANIACZKĄ! HAHAHHA
pozdrawiam :):):)

berata
12.10.2005, 13:47
wielkie dzia za szybką odpowiedź.jesli pozwolisz to zapytam o jeszcze jedno.chciałabym sama projektować, tworzyć dodatki.podobno potrzebuję body shop (warsztat).znasz link z którego mogłabym go ściągnąć?
JA TEŻ UWIELBIAM SIMSY !!! LEKKO STWIERDZĘ ŻE JESTEM MANIACZKĄ! HAHAHHA
pozdrawiam :):):)
Warsztat instaluje się razem z grą. ;)
znajdziesz go tu: ...\ miejsce gdzie zainstalowałaś grę\The Sims 2\CSBin\TS2BodyShop
A jeśli go tam nie masz... to już Ci nie pomogę.