Zobacz pełną wersję : zmiana niani
kochamszczurki
13.10.2005, 16:10
czy ktoś wie jak można zamienić tą satrą zgrzybiałą nianie na kogoś stworzonego przeze mnie?? i czy moż e to być nastolatka?? dzięka za pomoc :*
czy ktoś wie jak można zamienić tą satrą zgrzybiałą nianie na kogoś stworzonego przeze mnie?? i czy moż e to być nastolatka?? dzięka za pomoc :*
Trudne, ryzykowne, ale możliwe dzięki Sim Pe: http://forum.thesims.pl/showthread.php/?t=11108
Ewentualnie można coś pokombinować z Insimenatorem ;)
Insimenatorem sie da:)
Właśnie zrobiłam nanię - nastolatkę Insimenatorem. No i niestety były błędy :/ Najpierw nie chciała wejść spowrotem do samochodu, a później uciekla z domu :O Trzeba jeszcze przetestować dorosłą nianię, może ta będzie lepiej działać.
Insimenatorem sie da:)
Jak?
Przeglądałam topic w Poradnikach o InSIMenatorze, ale tam nic nie pisze...
Jak?
Przeglądałam topic w Poradnikach o InSIMenatorze, ale tam nic nie pisze...
Ściągnij najnowszy Insimenator i wypakuj do Downloads.
Następnie zamów opiekunkę do dziecka. Kiedy przyjdzie, kliknij na niej swoim Simem i wybierz opcję Selectable>Make Selectable (czy coś takiego podobnego, nie mam przed sobą gry..).Postaw na działce insimenator. Kiedy opiekunka będzie aktywna, kliknij na lewą stronę insimenatora i wybierz opcję Select Age, a poźniej grupę wiekową która ma mieć opiekunka (teen, adult itp).
Jeśli masz TS2: NS możesz jej także zrobić operację plastyczną, bo opiekunka odmłodzona niezbyt pięknie wygląda :P
No i tyle ;)
milumil1314
15.10.2005, 16:52
jak można zrobic operację ??? ;P ? :)
jak można zrobic operację ??? ;P ? :)
Muszisz miec The Sims 2: Na Studiach.
Wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true. Klikasz swoim simem na gazetę z wciśniętym Shiftem i wybierasz opcję Career Rewards, a następonie Show=biznes. Teraz wchodzisz w nagrody za pracę i stawiasz maszynę do operacji plastycznych. Klikasz na nią i robisz operację ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.