Zobacz pełną wersję : Brak klawiatury
francuz14
13.10.2005, 20:35
Cześć. Mam taki problem, że jak uruchamiam The Sims 2 Na Studiach to nie działa mi klawiatura. Nie mogę zmieniać prędkości upływu czasu, poruszać kamerą, wpisywać kodów, poprostu nie chce działać mi żaden przycisk na klawiaturze. Gdy miałem zwykłą wersję The Sims 2 to tego problemu nie miałem.
patrysiaz1992
14.10.2005, 09:37
Cześć. Mam taki problem, że jak uruchamiam The Sims 2 Na Studiach to nie działa mi klawiatura. Nie mogę zmieniać prędkości upływu czasu, poruszać kamerą, wpisywać kodów, poprostu nie chce działać mi żaden przycisk na klawiaturze. Gdy miałem zwykłą wersję The Sims 2 to tego problemu nie miałem.
Pirat, oryginał?
Pirat, oryginał?
zastanawiam sie i dochodze do tego ze nie ma to znaczenia... moga byc to robaki blokujace wchodza z czym sie tylko da... reinstalka byla??
patrysiaz1992
14.10.2005, 12:23
zastanawiam sie i dochodze do tego ze nie ma to znaczenia... moga byc to robaki blokujace wchodza z czym sie tylko da... reinstalka byla??
A mi się wydaje, że znaczenie ma. Wiem z własnego doświadczenia, że w piratach dzieją się takie rzeczy, ale więcej nie będę mówić, iż tu chyba o piractwie nie gadamy;)
Czasami w originalnej grze podstawowej układ klawiszy zmienił się z Polskiego Programisty na tego drugiego (znaczy, że nie mogłem pisać polskich liter, a zamiast z było y i odwrotnie)
ja tesy mam ten problem cosjakis czas jest na Mozilli, i the sims 2
Jak to wzlacyzci !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.