PDA

Zobacz pełną wersję : SimPe i zawody

EuleEule
15.10.2005, 14:18
Elo!
Mam zainstalowane wszystkie trzy cześci TS2! Do NŻ mam zainstalowany ten najnowszy patch i mam problemy...
1. W SimPe nie ma moich simów
2. Nie moge znaleść oferty pracy w tych nowych zawodach, czyli badacz natury, wizjoner...
CO MAM ROBIĆ!
piszcie na [email protected] :1smutny:

Ellien
15.10.2005, 15:10
2. Nie moge znaleść oferty pracy w tych nowych zawodach, czyli badacz natury, wizjoner...

Otwórz okienko do wpisywania kodów i wpisz: boolProp testingCheatsEnabled true. Następnie kliknij Simem na gateztę z wciśniętym Shiftem. Pojawi ci się opcja *Praca dla doroslych - kliknij na nią. Z karier które ci się pokażą wybierz tą którą chcesz zacząć i po chwili pojawi ci się okienko z pytaniem czy chcesz przyjąć tą pracę. Kliknij tak i już masz wybraną pracę ;)

arek_91
31.10.2005, 10:01
U mnie w simpe nastoletnia simka jest jako dziecko, nawet zdjęcie dziecka, ale w grze jest normalnie nastolatką (może jechać samochodem ma pracę i może pójść na studia)

Lea
31.10.2005, 11:59
U mnie w simpe nastoletnia simka jest jako dziecko, nawet zdjęcie dziecka, ale w grze jest normalnie nastolatką (może jechać samochodem ma pracę i może pójść na studia)
Tak, tak sie dzieje jesli po zmianie grupy wiekowej u sima nie zmieniasz nim wygladu. Nawet staruszek w grze moze byc malym dzieckiem w SimPe :)