Zobacz pełną wersję : aplikacja
~Asiulek94~
21.10.2005, 13:04
mam problem gdy wchodze do niektorych domow w TS2 pisze ze cos tam zostalo uszkodzone i aplikacja zostanie zamknieta i sie zamykaja ( na szczescie to tylko w niektorych domkach ) ale mnie to strasznie wkurza co robic ;(
Ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Najczęściej jest to wina uszkodzonych dodatków. Przenieś folder Downloads w jakieś inne miejsce i spróbuj uruchomić grę. Jeśli nadal będzie wyskakiwał błąd to ewentualnie reinstalka The Sims 2.
Vanillienné
21.10.2005, 14:06
U mnie też wyskakuje takie coś, i powodem jest brak miejsca na dysku...
Opróżniłam kosz, zrestartowałam komputer i działało.
sasha fierce
21.10.2005, 16:05
Ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Najczęściej jest to wina uszkodzonych dodatków. Przenieś folder Downloads w jakieś inne miejsce i spróbuj uruchomić grę. Jeśli nadal będzie wyskakiwał błąd to ewentualnie reinstalka The Sims 2.
jest dokladnie tak jak mowi Ellien, to poprostu jakis zepsuty download. Ja bym ci radzila sciagnac specjalny program ktory wykrywa takie uszkodzone dodatki;
~Asiulek94~
21.10.2005, 16:11
jest dokladnie tak jak mowi Ellien, to poprostu jakis zepsuty download. Ja bym ci radzila sciagnac specjalny program ktory wykrywa takie uszkodzone dodatki;
dzieki ale nie mam zadnych dodatkow instalowalam ponownie i nic a miejsca na dysku mam tylt ze szok
;(
mam to samo. :/ zadnych dodatkow, zadnych wirusow/robakow/szpiegow, pelno miejsca na dysku C (ponad 30 gb) i zagrac w simsy niew moge...
dodatkowo gdy wlaczam jakas okolice (tutaj Milowo) pojawia sie zamiast niektorych obiektow takie cos:
http://szablony.boo.pl/prywatne/milowo_problem.jpg
moniak1993
21.10.2005, 20:30
Ile masz ramu?! ja mam mało za mało ramu i mi NZ nie odbiera i własnie wyskakuje takie coś xP :fist: :fist:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.