Zobacz pełną wersję : Jak miec lepsza grafikę...
No więc jak miec lepszą grafikę na kompie? Chodzi konkretnie o to, że moja karta graficzna i inne rzeczy spełniają wymagania, a nawet sa lepsze, problem z tym, że jak robię sima to wszystko jest wyraźne, ale jak już gram, wszystko jest takie zamazane i zlewające się w jedno i dotyczy to tylko sima, bo domy i przedmioty działają mi normalnie. Prosze pomóżcie mi
moniak1993
22.10.2005, 19:42
Chyba tylko pozostaje zmienic kartę graficzną :P
a może spróbuj w opcjach grafiki poprzestawiać, pamiętam też tak kiedyś miałem, wszystko było zamazane, a mam dobrą karte graf. i pozmieniałem w opcjach grafiki i teraz jest wszystko ładnie :P
Mati91 a możesz podac mi sowje ustawienia?? Może mi też zadziałają ?? No bo jak miałam najpierw zainstalowane wszystko było dobrze, a potem weszłam na peggysims i tam jest napisane jak mieć lepszy efekt no i te ustawienia wyprobowałam u siebie, ale nie wtedy zrobiło się takie zamazane
no więc ja mam tak ustawione:
Poziom zacienienia: Średni
Poziom oświetlenia: Średni
Poziom efektów: Wysoki
Detale postaci/obiektów: Wysoki
Poziom detali tekstur: Wysoki
Odbicie swiatła: Włączone
no i mi wszysto cacy chodzi, nie tnie się i wogóle, a jakość grafiki jak dla mnie jest b. dobra :)
Żeby mieć najładniejszą grafę to wszystkie opcje na max, odświeżanie na max (to hz) a wygładzanie to pokombinuj, u mnie jak dawałem na najmniej miałem najgładsze :) rozdzielczość min 1024x768x32 i do tego kartę graficzną ze sprzętowo akceleracją Dx 9 (inaczej z Ps 2.0)
jaką masz grafę i resztę kompa??
Otwórz okno kodów (Ctrl+Shift+C) i wpisz VSYNC OFF
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.