PDA

Zobacz pełną wersję : Seks bez ograniczeń

boczusss
23.10.2005, 11:31
Poszukuję hacka, dzięki któremu moje Simy będą uprawiały seks nie pod kołderką lecz na leżąc na kołdrze. Zależy mi też na tym żeby nie mieli na sobie bielizny tylko byli nadzy i podczas seksu nie wyglądali tak jakby się ich wyciągnęło z pod pierzynki tylko, żeby korzystali z różnych realnym pozycji seksualnych.

kes
23.10.2005, 11:34
to kup sobie innego rodzaju gre, jak masz takie potrzeby. jak na razie mozesz jedynie sciagnac anatomicznie poprawne skory i zalozyc je zamiast bielizny. zadnych hackow do wymyslnych pozycji oczywiscie nie ma :ninjaf:

Kash
23.10.2005, 11:40
czewgoś takiego NIE MA. Ew. możesz ściągnąć nagą bieliznę i np. dać Simom pocałunki na kanapie albo w łóżku. I tyle.

Dementor
23.10.2005, 11:47
to kup sobie innego rodzaju gre, jak masz takie potrzeby. jak na razie mozesz jedynie sciagnac anatomicznie poprawne skory i zalozyc je zamiast bielizny. zadnych hackow do wymyslnych pozycji oczywiscie nie ma :ninjaf:

co do gry polecam layboy - prowadzisz burdel ( sorry jeśli się ocenzuruje ) w simach to chyba niemozliwe :D

martencja
23.10.2005, 11:54
no właśnie - kup sobie Singels, to tam będziesz mieć bez ograniczeń...
CZY TO JEST FORUM DLA EROTOMANÓW??? xP

Black Raven
23.10.2005, 14:06
to jest forum dla WSZYSTKICH czyli dla erotomanów też. Masz coś do nich?

http://www.x-sim.com/ - nie ma tam nic konkretnego ale oprócz nagich skinów jest też tam mesh, żeby sim był np. w pełnej erekcji(najbardziej podoba mi się do tego tekst: No more barbie monster! Make your sim a real men!)

Snake Eye
23.10.2005, 14:19
No tak ;p;p
na www.verystrangesims.com sa "zboczency" :muhahaha: