PDA

Zobacz pełną wersję : wazne przynajmiej dla mnie

-=MeWa=-
24.10.2005, 13:05
chodzi o fryzury!!! Jezeli jest taki temat to sorx;p ale ja potrzebuje pomocy wiele juz czytałam o tym jak sciagnac fryzurki ale nic nie działa!! POTRZEBUJE POMOCY!!! jak mam sciagnac fryzury bo jak sciagam i wlaczam gre ti ich nie ma a przedmity sa!!!PLIS POMOCY!!!
za pomoc dziekiuje :*

Vanillienné
24.10.2005, 13:41
Do fryzur musisz mieć meshe... Czyli takie jakby szkielety.

EDIT: Heh. Chciałam napisać więcej, ale musiałam iść... ^^' Lepszy rydz niż nic... xD

Lapis_Lasuli
24.10.2005, 15:58
Do fryzur musisz mieć meshe... Czyli takie jakby szkielety.
No to jej dużo powidziałaś ;)
Co do meshy... Przy ściąganej fryzurze będziesz miała osobno podany link do pobrania mesha do konkretnej fryzury. Czasem Fryzura ma w sobie od razu mesha, ale to chyba niezbyt często. Jeśli przedmiot NIE będzie miał w sobie mesha, to obok będzie pisało: "cośtam cośtam MESH coś..." to wiesz, że musisz go pobrać osobno. Czasem pisze tylko, że pochodzi on z jakiejśtam strony i musisz już go ręcznie szukać.
Aha, no i piszesz, że ściągasz i włączasz grę. Mimo wszystko mam rozumieć, że fruzurę rozpakowujesz do downloadu?

-=MeWa=-
24.10.2005, 17:03
No to jej dużo powidziałaś ;)
Co do meshy... Przy ściąganej fryzurze będziesz miała osobno podany link do pobrania mesha do konkretnej fryzury. Czasem Fryzura ma w sobie od razu mesha, ale to chyba niezbyt często. Jeśli przedmiot NIE będzie miał w sobie mesha, to obok będzie pisało: "cośtam cośtam MESH coś..." to wiesz, że musisz go pobrać osobno. Czasem pisze tylko, że pochodzi on z jakiejśtam strony i musisz już go ręcznie szukać.
Aha, no i piszesz, że ściągasz i włączasz grę. Mimo wszystko mam rozumieć, że fruzurę rozpakowujesz do downloadu?
jasne ze tak:D ale jak sciagam z tej stronki- www.sims2sisters.com

Irish
24.10.2005, 17:04
jasne ze tak:D ale jak sciagam z tej stronki- www.sims2sisters.com
tia a zaraz pod download jest download mesh nic trudnego klikasz sciagasz dajesz do downloads i lata...

-=MeWa=-
24.10.2005, 18:28
ok juz wiem ale co z ubraniami?? bo mi tez sie tak dzieje a tam nie ma mesh?? tez na tej stronce

Irish
24.10.2005, 18:37
ok juz wiem ale co z ubraniami?? bo mi tez sie tak dzieje a tam nie ma mesh?? tez na tej stronce
niektore maja mesh w sobie a niektore maja oddzielnie tez jest download mesh

-=MeWa=-
25.10.2005, 13:47
ok thx ale fryzurki mi nie działaja:( czy to wina kompa czy?