Zobacz pełną wersję : Problem z NS i NŻ
Witam wszystkich. Po instalacji dodatku NŻ i włączeniu gry, pojawia się taki komunikat: "Dodatek The Sims 2 Na Studiach został odinstalowany...". Wszystko instalowałem w osobnych katalogach(na 100%) i mam oryginały. Prosze o pomoc.
moniak1993
27.10.2005, 11:12
Wiem ze taki temat był tylko nie pamietam tytułu :con: zaraz poszukam to editnę.
Edit : http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22790&highlight=Problem jak sie jest cierpliwym to wszystko się znajdzie w wyszukiwarce. Mam nadzieje ze cos pomogłam
Pozdrowionka!
Dzięki Ci za fatygę ale ja już czytałem ten temat. Tam tylko pisze żeby instalować wszystko w osobnych katalogach, a ja tak robie przecież...
Problem jest w tym że nie można mieć na jednym otoczeniu uniwersytetu i Centrum Miasta naraz. Jeśli najpierw stowrzysz uniwersytet i uruchomisz "Nocne Życie" to pojawi sie komunikat że The Sims 2 Na Studiach zostało odinstalowane...itd.. Jeśli stworzysz Centrum Miasta i uruchomisz "Na Studiach" to w czasie ładowania otoczenia pojawi się taki błąd:"Działanie aplikacji zostało zakłócone i nastąpi jej zamknięcie". Jest to chyba związane z tym że te dwa dodatki mają całkiem inne sposoby zapisywania plików. Takie komunikaty pojawiają się przed instalacją któregokolwiek z dodatków. Nie wiem jak to rozwiązać.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.