Zobacz pełną wersję : Dużo problemów
Mam 2 problemy mianoiwcie:
1. Gdy chcę zaprosić dyrektora - przyjeżdza ide go przywitac on mowi ze nie dla dziecka itp a pozniej zrob obiad i warto oprowadzic i robi krok i znika:(
2. gdy instaluije ts2: na sturdiach to na koncu instlka wola mnie o 4 plyte:( a ja mam na dvd:[ (a jak wkladam dvd to ani rusz:()
prosze o pomoc
moniak1993
27.10.2005, 12:27
1. Musisz przygotować obiad i zaprosci Dyrka a pozniej z nim pogadac i oprowadzac po domu. I pogadaj z nim o szkole dla dziecka.Dlaczego z nika?! dlatego ze moze musi isc do domu :D
2.Jesli masz nagrywarkę to włóz do niej 4 płytkę i moze stanie się cud. A jesli nie to poczekaj chwilę bo moze odrazu CDROM nie czyta. Bo ta gra ma specjalne zabespieczenia i to troszke trwa a jesli nie no to CD ROM Ci szwankuje...
Mam 2 problemy mianoiwcie:
1. Gdy chcę zaprosić dyrektora - przyjeżdza ide go przywitac on mowi ze nie dla dziecka itp a pozniej zrob obiad i warto oprowadzic i robi krok i znika:(
2. gdy instaluije ts2: na sturdiach to na koncu instlka wola mnie o 4 plyte:( a ja mam na dvd:[ (a jak wkladam dvd to ani rusz:()
prosze o pomoc
Wgraj sobie patha z oficjalnej strony ea przestanie znikac dyrektor
A NS masz tez DVD?
Wgraj sobie patha z oficjalnej strony ea przestanie znikac dyrektor
A NS masz tez DVD?
a NS mam na CD :( a patcha sciagne:) tnx
Sama nie wiem, może tą 4 płytę pożycz od kogoś?
Sama nie wiem, może tą 4 płytę pożycz od kogoś?
jak już to musze sciagnac bo nikt nie ma ze znajomych:(
no ale dziękuję za fatygę
Spróbuj przed instalacją ns zaktualizować grę dla wersji na dvd. Instalator prosi o cd 4, żeby zaktualizować i może nie wie, że masz dvd B)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.