Zobacz pełną wersję : problem z pracą...
Otóż mam pewien problem. Dziś postanowiłam po raz p-ierwszy od jakiegoś czasu pograć w The Sims 2 (nie mam żadnych dodatków). Jednak wcześniej ściągnęłam sobie INSIMENATOR. Weszłam do nowo stworzonej rodzinki i klikam na gazetę, aby mój sim znalazł pracę. Klikam i co? Pojawia się napis "Dziś nie ma już więcej ofert." Troszkę się zdziwiłam, bo żadna oferta pacy się nie pojawiła. Potem kupuję komputer, klikam na Szukaj pracy, pojawia się jedna oferta, a potem znów napis: "Dziś nie ma już więcej ofert."
Dodaję, że mam dużo ściągniętych różnych dodatków. Czy może mi ktoś
pomóc???
Moim zdaniem to przez dodtaki .Ja ytez tak miałam nigdzie nie mogłam znaleśc pracy , (lubie ściąąc dodtaki i mam ich fool ) ale to mniejsza o to ja wykasowałm dodatki i miałam już normalnie wszędzie prace i w gazecie i na kompoie :)) trudno alebo praca albo dodatki :))
Tak dido to przez dodatki mi się jeszcze tak nie zdarzyło i mam nadzieje , że się tak nie stanie . Mam dużo dodatków bo bez nich nie przezyje ;(
A czy muszę kasować wszystkie dodatki? Może jest sposób, aby je zatrzymać? Jakiś programik albo co???
Tu jest program dzieki kturemu wyłączysz te dodatki kturych niechesz.
Menedzer zawartości the sims 2 (http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/contentmanager_dl.php?languageCode=16)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.